Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Aprecierile de care se bucură Cioloş la Bruxelles cred că îl fac un candidat fără probleme

Vineri, 27 Noiembrie 2009 (19:37:54)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, la sediul său de campanie, că îi dă "toate şansele" lui Dacian Cioloş să devină comisar european pentru Agricultură, deşi "se poate întâmpla orice la audiere", acuzându-l totodată pe Mircea Geoană de laşitate.

"Toate şansele i le dau. Sigur, se poate întâmpla orice într-o audiere, dar aprecierile de care se bucură Cioloş la Bruxelles, în mod deosebit în Parlament, în Comisia pentru agricultură, cred că îl fac un candidat fără probleme", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că o astfel de problemă ar trebui dezbătută în campanie.

"Ar trebui dezbătut la nivelul celor doi candidaţi. Din păcate, se dezbat filme trucate, se dezbat altele", a mai spus Băsescu, referindu-se la filmul prezentat joi seară, în care apare lovind un copil. El a adăugat că aceasta nu este o problemă pe care el să o mai "tranşeze" acum.

"Am tranşat-o ieri, iar astăzi, dacă sunteţi de acord, vom discuta cu nişte agricultori despre agricultură. Asta mă preocupă acum, nu ceaţa lăsată pe turul II, pentru că Mircea Geoană e laş şi nu vrea să discute problemele reale ale ţării. Discutăm filme trucate... asta e", a conchis Traian Băsescu.

El a fost vizitat, vineri seară, la sediul său de campanie, de un grup de aproximativ 30 de fiermieri, care i-au spus că sunt mulţumiţi de desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european pentru agricultură.

"Suntem foarte bucuroşi că avem comisar. Mulţumim că aţi făcut tot ce trebuia, când nimeni nu credea. Aţi fost aşa de izolat, cum spun ei, că aţi fost în stare să aduceţi pentru România un comisar şi e o mare realizare pentru noi, pentru agricultori. Este cea mai mare realizare a noastră, ca fermieri, pentru agricultura României în aceşti 20 de ani", i-a spus unul dintre fermieri lui Traian Băsescu.

Şeful statului i-a invitat apoi pe fermieri la o discuţie despre agricultură.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a anunţat, vineri, la Bruxelles, lista comisarilor desemnaţi, din partea României fiind anunţat Dacian Cioloş pentru portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Dacian Cioloş, desemnat vineri comisar european pentru Agricultură, a declarat, la Palatul Cotroceni, că se bucură că are şansa să-şi aducă, astfel, contribuţia profesională la construcţia europeană.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Aprecierile de care se bucură Cioloş la Bruxelles cred că îl fac un candidat fără probleme.
 Vizualizări articol: 312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Aprecierile de care se bucură Cioloş la Bruxelles cred că îl fac un candidat fără probleme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei