Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şansa de-a avea noroc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Norocul altora este mai mereu însoţit de invidia noastră. De aici şi "prost să fii, noroc să ai". Dar dacă nu e prostie şi norocul totuşi se cuibăreşte?! Fotbaliştii Unirii au etalat şi muncă titanică, şi inteligenţă. S-au agăţat ca ciulinii de andaluzi şi nu s-au mai dat duşi. Că s-au trezit cu un cadou de la Dragutinovic, ar fi culmea să li se impute. Doar n-au băgat mâna în buzunarul nimănui, nici măcar pe minge n-au pus-o, ca Henry... Autogolul cu pricina a schimbat destul de puţin lucrurile, dincolo de bani şi de prestigiu. Fără el, Unirea ar fi fost eliminată cu un eventual scor de 0-0, obţinut la Stuttgart, dar s-ar fi calificat la 1-1, 2-2 etc, precum şi, evident, la victorie. Iată la ce se reduce marele noroc al ialomiţenilor: şi-au adăugat scorul de 0-0 la rezultate utile în ultima manşă! Dacă va fi sau nu puţin lucru, se va vedea. După părerea mea, o pleaşcă incomensurabilă ar fi fost dacă povestea cu autogolul s-ar fi întâmplat într-un meci decisiv, de exemplu în ultima etapă, cu nemţii. Acolo da, se va juca fotbal cu cuţitul între dinţi şi orice glumă a destinului va conta pentru ambele părţi. Sevilla a fost doar un leu sătul care şi-a permis să închidă ochii la paguba minoră produsă de nişte prădători mici, dar agasanţi.
Într-o singură situaţie norocul Unirii ar putea cădea greu terţilor. Dacă ar începe să creadă că li se cuvine, dacă ar deveni infatuaţi sau aroganţi. Şi norocul poate fi curvă, părăsindu-i, puşchea pe limbă, la liman, în vreun minut de prelungire! Dar cei de pe margine contează mai puţin, norocul într-o competiţie sportivă îi priveşte direct pe combatanţi, ridicându-i şi coborându-i alternativ, ca un carusel. Cu toate acestea, autogolurile sau devierile care i-au însoţit toamna asta pe ialomiţeni se vor estompa, însă bietul portar de la Roeselare va rămâne mult timp vedetă pe youtube. Ăla da ghinion de neşansă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şansa de-a avea noroc.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şansa de-a avea noroc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei