Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Mitoc

Tir scăpat de sub control, zdrobit de un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tir a fost implicat într-un accident rutier de o violenţă extremă, şoferul scăpând colosul de sub control şi izbindu-se într-un copac după ce a derapat. Conducătorul auto nici nu a apucat să frâneze, impactul devastator transformând cea mai mare parte a cabinei într-un morman de fiare. Şoferul a suferit fracturi la ambele picioare, fiind scos cu mare greutate dintre fiarele contorsionate ale maşinii, de echipajul specializat de la Descarcerare.

 

Cu picioarele suspendate în cabină

Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23.50, pe DJ 208D, în afara comunei Mitocu Dragomirnei.
Şoferul tirului, Constantin Stroieştean, în vârstă de 37 de ani, din comuna Adâncata, tocmai plecase de acasă, în cursă, transportând carton, tirul pe care îl conducea având ataşată şi o remorcă. Pe o porţiune de drum în aliniament, după ce a ieşit de pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, şoferul a pătruns brusc pe contrasens, a ieşit în afara drumului şi s-a izbit într-un copac de la marginea şoselei.
Echipajul de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, ajuns imediat la faţa locului, l-a găsit pe şofer încarcerat în cabină, cu leziuni grave la picioarele prinse între fiarele contorsionate. După cum a declarat unul din membrii echipajului de intervenţie, şoferul avea un picior prins sub un scaun, iar celălalt era agăţat undeva în partea de sus a cabinei, condiţii în care s-a intervenit cu mare greutate pentru salvarea sa.
Scos din cabină după aproximativ jumătate de oră, bărbatul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. În cursul zilei de ieri, acesta era internat în secţia „Reanimare” cu fracturi la ambele gambe, în şoc post traumatic şi cu multiple contuzii şi excoriaţii pe suprafaţa corpului, starea sa fiind gravă, dar stabilă.

 

Viteză pe carosabilul umed

Poliţiştii de la circulaţie care au efectuat cercetări la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferul a circulat cu viteză neadaptată la carosabilul umed, condiţii în care a intrat în derapaj şi a scăpat vehiculul de sub control. Totul s-a întâmplat atât de repede încât şoferul nu a mai apucat să frâneze, şansa acestuia fiind că impactul a fost pe partea dreaptă a cabinei.
Din cauza stării grave, Constantin Stroieştean nu a putut fi verificat cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tir scăpat de sub control, zdrobit de un copac.
 Vizualizări articol: 5890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Tir scăpat de sub control, zdrobit de un copac4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei