Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu susţine că programul său economic nu are nicio legătură cu Patriciu

Vineri, 27 Noiembrie 2009 (16:56:08)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că programul de guvernare şi ideile sale economice, dar şi discuţiile în acest sens purtate cu Mircea Geoană nu au niciun fel de legătură cu ideile lui Dinu Patriciu sau alte personalităţi invocate de Traian Băsescu.

"S-a vorbit în aceste zile despre faptul că programul economic, programul viitorului Guvern Iohannis ar fi fost alcătuit de alţii. (...) Eu vă spun foarte limpede că programul de guvernare, în măsura în care ideile noastre vor fi puse acolo, pentru că nu va fi numai programul meu sau numai programul nostru al liberalilor, a fost alcătuit şi asumat public de mine încă din 13 iulie 2009. Nu are nicio legătură nici Dinu Patriciu, nici toţi cei menţionaţi convulsiv de Traian Băsescu în ficare zi, cu opţiunile mele economice, cu programul meu economic şi cu discuţiile în acest sens pe care eu le-am purtat şi le port cu Mircea Geoană", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a vorbit despre "candidatul jalnic" Traian Băsescu, cel care povesteşte naţiunii că va lupa împotriva mogulilor şi că nişte personalităţi politice sau din domeniul afacerilor s-au întâlnit şi au discutat.

"Am văzut un preşedinte şi un candidat jalnic, tranformat într-un fel de turnător, povestind naţiunii ca singur proiect al său că se luptă cu nişte oameni pe care îi numeşte moguli şi că nişte oameni pe care i-a numit personalităţi publice, cunoscute, politice sau din domeniul afacerilor s-au întâlnit şi au discutat. Asta e tot ce poate spune Traian Băsescu românilor, ăsta e singurul lucru pentru care Băsescu mai cere votul românilor pentru a avea încă un mandat", a apreciat liberalul.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu susţine că programul său economic nu are nicio legătură cu Patriciu.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu susţine că programul său economic nu are nicio legătură cu Patriciu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei