Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu despre propunerea de guvernare a lui Băsescu: Îl rog să înceteze milogeala, e jenant

Marţi, 3 Noiembrie 2009 (18:27:27)

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, i-a transmis, marţi, preşedintelui Traian Băsescu să înceteze "milogeala", referindu-se la propunerea acestuia de guvernare PDL-PNL, menţionând că "este jenant pentru un bărbat de vârsta sa" să facă astfel de încercări de a căpăta voturi de la liberali.

"E încă o încercare deja jenantă a preşedintelui Băsescu de a căpăta ceva voturi eventual de la liberali sau de a pune pe gânduri, de a seduce unii parlamentari liberali sau pe cineva din PNL. Îl rog să înceteze această milogeală, pentru că nu e cazul, e jenant pentru un bărbat la vârsta domniei sale. PNL ştie foarte bine ce şi cu cine poate să discute de pe scena politică şi cu Traian Băsescu noi am făcut o alianţă, noi am ajutat, cred eu decisiv, ca Traian Băsescu să devină preşedinte acum cinci ani. Noi am guvernat împreună cu Traian Băsescu şi ştim foarte bine despre cine e vorba, aşa încât să încerce să-si ia voturile singur, fără a se baza pe PNL", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Alexandria.

Întrebat dacă exclude o guvernare cu PDL sau cu Traian Băsescu, Antonescu a menţionat că liberalii vorbesc despre "Traian Băsescu şi despre faptul că afirmaţia sa".

"Afirmaţia sa că doreşte un Guvern de dreapta o pot împărtăşi. Şi eu îmi doresc un Guvern de dreapta. Problema mea e că nu e că nu prea am alt partid de dreapta în România în afară de PNL şi că, în orice caz, dacă la PDL, la unii, la alţii s-ar mai putea discuta despre convingeri mai de dreapta, la domnul Traian Băsescu nu se poate discuta despre convingeri în general, nici de dreapta, nici de stânga. Îl văd în altă parte decât la Cotroceni şi sincer în altă parte decât în viaţa politică", a conchis Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu publicat, luni, în "Ziarul de Iaşi", că opţiunea sa este să formeze un Guvern de dreapta PDL-PNL, ca în 2004 şi în 2008, dar fără ca liberalii să emită pretenţii asupra postului de premier.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu despre propunerea de guvernare a lui Băsescu: Îl rog să înceteze milogeala, e jenant.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu despre propunerea de guvernare a lui Băsescu: Îl rog să înceteze milogeala, e jenant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei