Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plângere la BEJ

PNL Suceava solicită retragerea afişelor pentru referendum în care apare Traian Băsescu

Marţi, 3 Noiembrie 2009 (15:46:22)

Organizaţia Judeţeană a Suceava a PNL a depus la Biroul Electoral Judeţean o plângere prin care reclamă folosirea ilegală a materialelor electorale de către Traian Băsescu, respectiv a acelor afişe în care acesta apare ca iniţiator al referendumului pentru Parlament unicameral. Prin acelaşi document, liberalii solicită îndepărtarea tuturor materialelor electorale amplasate pe raza judeţului Suceava reprezentându-l pe Traian Băsescu, destinate campaniei pentru referendum şi în care apare mesajul „Hai la referendum”. Iniţiativa PNL Suceava vine după ce Biroul Electoral Judeţean din Iaşi a admis o plângere identică depusă de liberalii din acest judeţ.
În documentul depus la BEJ Suceava, liberalii arată că în momentul de faţă sunt încălcate prevederile Legii 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României. „În fapt, începând cu 23 octombrie 2009, data începerii campaniei electorale, pe panourile electorale amplasate în locurile speciale pentru afişaj electoral, susţinătorii candidatului Traian Băsescu au afişat materiale privind campania electorală pentru referendumul care va avea loc în data de 22 noiembrie 2009. Aceste afişe sunt în mod evident destinate campaniei pentru referendumul în discuţie, conţinând mesajul „Hai la referendum” şi o menţiune vizând micşorarea numărului de parlamentari”, se arată în plângerea formulată de PNL Suceava, semnată de preşedintele organizaţiei, Alexandru Băişanu. Liberalii au arătat că potrivit prevederilor Legii 340/2004, locurile speciale de afişaj sunt destinate campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, iar pe aceste panouri nu pot fi amplasate materiale de altă natură, precum cele destinate campaniei pentru referendum.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava solicită retragerea afişelor pentru referendum în care apare Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PNL Suceava solicită retragerea afişelor pentru referendum în care apare Traian Băsescu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lol trimis de
( 3 nov 2009, 16:18:58
dupa 2 saptamani de campanie se trezesteste si PNL ca afisele pentru referendum sunt nashpa?

Sau e criza in PNL si doar odata pe saptamana au loc conferinte de prese?
2.   Atacuri! trimis de
( 4 nov 2009, 09:04:23
Pai din moment ce Traian Basescu este reprezentantul Romaniei,si este inca presedintele aceste tari,e normal ca imaginea lui sa fie afisata pe bannere,avand in vedere ca tot el a propus acest referendum!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei