Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Estimare

PSD susţine că, la Suceava, PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Campania de susţinere a lui Traian Băsescu pentru un nou mandat la Cotroceni, desfăşurată de PD-L la Suceava, este cea mai puternică din ţară, din punct de vedere al fondurilor utilizate, a afirmat deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor.
Cătălin Nechifor a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că explicaţia pentru această „risipă de fonduri” ar fi aceea că liderului judeţean al PD-L, Gheorghe Flutur, îi este teamă ca nu cumva Traian Băsescu să piardă alegerile.
„Nicăieri în ţară nu este o campanie ca la Suceava. Aşa o risipă de bani, care evident au un parcurs ciudat şi chiar ilegal şi care provin din afaceri oneroase, nu am văzut nicăieri, cum nu am mai văzut o aşa militarizare a spaţiului public şi atâta încrâncenare din partea PD-L, cum este la Suceava. De ce fac domnul Flutur şi colegii din PD-L o astfel de risipă, ce vor să demonstreze? Răspunsul este că domnului Gheorghe Flutur îi este frică şi de ce îi este frică nu scapă”, a afirmat Nechifor.
Potrivit acestuia, în sondajele PSD, Traian Băsescu este sub 30 la sută la intenţia de vot şi din acest motiv ar fi venit cu tema referendumului pentru parlament unicameral, temă care „încearcă să ascundă frauda electorală de proporţii, să-l aducă pe Traian Băsescu în postura de a câştiga primul tur al alegerilor şi să-l pună în postura de a emite pretenţii pentru turul doi”.

 

Nechifor declară că Băsescu o vrea pe Udrea premier şi preşedinte al PD-L

Nechifor a constatat că, în ultima perioadă, Traian Băsescu a renunţat la „chermezele electorale” şi merge exclusiv la acţiuni de mare amploare, cu câteva mii de simpatizanţi PD-L adunaţi de prin judeţe şi în care „se simte oarecum confortabil, ştiind că acei oameni sunt controlaţi şi că le este impus un anumit comportament electoral”. Deputatul social democrat mai spune că Traian Băsescu nu-şi doreşte un parlament bicameral, ci „Boc-cameral”, un parlament „care să spună <da, şefu’> şi care să nu mai aibă <nesimţirea> s-o atace pe Elena Udrea şi s-o aducă în faţa comisiei parlamentare de anchetă, care n-ar fi avut niciodată curajul să dea publicităţii acele fapte ilegale care s-au petrecut la Tineret, la Turism şi cu siguranţă şi la Transporturi”.
Cătălin Nechifor crede că Traian Băsescu este mai preocupat de viitorul Elenei Udrea decât de cel personal şi consideră că, mai mult decât un nou mandat de preşedinte, îşi doreşte ca Elena Udrea să devină primul-ministru al României şi preşedintele PD-L.
Social-democratul invită sucevenii să analizeze cu atenţie promisiunile care vin de la PD-L şi de la Traian Băsescu, amintindu-le cum un alt lider PD-L, Theodor Stolojan, „a fost vândut sucevenilor ca fiind prietenul nostru, omul care va deveni prim-ministru şi care ne-a salutat cu mult respect în prima clipă când a avut ocazia să plece din nominalizarea de premier al României, anul trecut”.
Cătălin Nechifor şi-a exprimat încrederea în discernământul electoratului din judeţul Suceava, care, potrivit acestuia, în data de 6 decembrie va pune capăt şederii lui Traian Băsescu la preşedinţia ţării şi „vom scăpa de aceşti 5 ani negri pentru România”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD susţine că, la Suceava, PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
PSD susţine că, la Suceava, PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum de unde? trimis de
( 3 nov 2009, 11:08:13
cum de unde bani pentru campania electorala? din procesele culturale cu tanti udrea, din banii nostri, din "pastele in bucovina", un ou in centru si o lumina din elicopter. De pe urma acestor intamplari s-au castigat 2 milioane de euro. Pai nenea base si tanti udrea il servesc pe nenea flutur cu 2 milioane de euro, iar acesta sa nu faca o campanie stufoasa la suceava?

de acolo sunt bani pentru campanie ... sau cum zic ei: "din sponsorizari"
2.   Penibili trimis de
( 3 nov 2009, 11:42:37
Ce e Nechifore ti-e ciuda? Stiu ca sunteti disperati ca vedeti ca nu mai aveti nici o sansa, nici macar in turul 2 nu mai intrati asta e sigur. Dar totusi va dau un sfat: o idee mai buna ar fi sa veniti cu declaratii de genul: Geoana o sa faca asta, sau vrem sa facem asta. Nu atac la persoana in fiecare zi ca nu da bine deloc la populatie. Cine vrea sa voteze un om care nu face altceva decat sa se ocupe cu strategii de genul: cum ii injuram pe PD-L-isti mai rau azi?
3.   Nu trimis de
( 3 nov 2009, 13:25:44
adevarat. dar sa nu uitam ca psd-ul are o lunga istorie de campanii agresive si fasciste. demagogia de care au dat dovada de-a lungul timpului nu le permite sa faca acum galagie. in ceea ce priveste pdl-ul, e clar ca slugarnicii presedintelui fac tot posibilul, prin mijloacele lor mizere, sa-l faca din nou sef peste banii nostri.

raman la parerea ca nu le va merge..
4.   Fals trimis de
( 3 nov 2009, 16:51:55
Domnule Nechifor

Noi stim ca dumneavoastra visati functie unchesului Mirza dar de aici pana la a face tot felul de afirmatii care de care mai false e cale lunga.

VA INVIT IN MOD OFICIAL LA VOITINEL SA VEDETI CUM IN FIECARE DIMINEATA NU MAI ESTE NICI UN AFIS PDL. STIM NOI CINE ARE GRIJA DE ASTA. "Nu tiai dori sal cunosti"
5.   Search pe "guagal" trimis de
( 3 nov 2009, 17:12:13
Pentru sustinatorii lui Geoana, si nu numai pentru ei: dati un search pe "guagal" la cuv�ntul "prostanac" si vedeti care sunt primele 1000 listari!
6.   Pa pa pa pa trimis de
( 4 nov 2009, 08:58:56
Astia din PSD au venit cu m�rlanii de neam prost gen sa dea jos afisele lui Basescu fiindca sperie copii, si in general in campania lui Geoana , nici nu se vorbeste despre Geoana ci numai despre PDL si Basescu. Hai ba mai lasati-ne, ca tre sa fii idiot congenital ca sa mai pui botu la vrajeala voastra de 2 bani si la flegme de astea electorale. Pa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei