Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clienţii CFR Călători vor putea cumpăra de vineri bilete on line la trenurile din traficul intern

Joi, 29 Octombrie 2009 (15:18:39)

CFR Călători va lansa, vineri, serviciul de achiziţie prin internet a biletelor, pentru trenurile în trafic intern de tip accelerat, rapid şi intercity, sistemul fiind disponibil atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice, a anunţat compania.

Pentru a achiziţiona bilete prin acest sistem, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul companiei, urmând ca toate detaliile necesare călătoriei să fie transmise pe email, fiind accesibile şi din profilul propriu de utilizator.

Biletele cumpărate online sunt nominale, iar călătorii se pot prezenta direct la tren cu acestea tipărite, la orice imprimantă, sau cu ID-ul biletelor şi un act de identitate, însă CFR Călători recomandă ca în tren clienţii să se prezinte cu biletul tipărit.

Tichetele pot fi achiziţionate oricând şi oriunde în ţară, la orice oră, însă numai cu anticipaţie între 3 şi 30 de zile, pentru adulţi, copiii, elevi sau studenţi, la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare în trafic intern.

Plata online se face prin card bancar, utilizând un produs de comerţ electronic furnizat de Raiffeisen Bank.

Agenţiile de turism, în calitate de distribuitori autorizaţi, vor avea posibilitatea să vândă bilete CFR online pentru clienţii proprii. Pentru a deveni distribuitor autorizat al acestui serviciu este necesar ca firma să aibă licenţă de turism şi să încheie un contract de prestări servicii cu CFR Călători.

Biletele CFR online nu permit amânarea, anticiparea sau întreruperea călătoriei, iar numărul maxim de călători pentru care se pot solicita locuri într-o singură tranzacţie online diferă în funcţie de tipul de vagon.

"În cazul în care se doreşte cumpărarea de bilete CFR online (într-o singură tranzacţie) pentru grupuri mai mari, este necesar să vă adresaţi direct la unităţile de vânzare ale CFR Călători", se menţionează într-un comunicat al companiei.

În prezent, călători pot rezerva online doar locurile în trafic intern, fără plata pe loc a acestora, ci la casieriile CFR.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clienţii CFR Călători vor putea cumpăra de vineri bilete on line la trenurile din traficul intern.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clienţii CFR Călători vor putea cumpăra de vineri bilete on line la trenurile din traficul intern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei