Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, la sediul de campanie: Udrea va fi responsabilă de program, voi mai adăuga la staff

Vineri, 23 Octombrie 2009 (16:20:12)

Candidatul la Preşedinţie Traian Băsescu a declarat, vineri, că are "un început" de staff de campanie, care va fi completat în zilele următoare, precizând că Sever Voinescu va fi purtător de cuvânt, Elena Udrea "va fi responsabilă cu programul", iar Liviu Negoiţă va avea responsabilităţi politice.

"Îmi voi forma staff-ul de campanie în perioada următoare. Am un început de staff de campanie, însă PD are o echipă de campanie completă. În zilele următoare voi mai adăuga şi la echipa mea de campanie, funcţie de politicienii disponibili. Deocamdată Sever Voinescu va fi purtător de cuvânt, doamna Udrea va fi responsabilă de program şi, probabil, Liviu Negoiţă va avea responsabilităţi politice, dar trebuie să văd în cursul după amiezei. Însă echipa tehnică există", a spus Băsescu, la sediul său de campanie.

Întrebat dacă, în cazul în care Cabinetul Croitoru va fi învestit de Parlament, democrat-liberalii care nu vor mai face din Guvern se vor alătura echipei de campanie, Traian Băsescu a răspuns: "Categoric da! Sigur că da, că am nevoie de oameni politici. Să vedem câţi vor fi disponibili. Dacă nu, sunt destui tineri care să-i suplinească".

Ulterior, şeful statului a mai anunţat că Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, va intra în concediu pentru a intra în Departamentul de analiză.

El a ţinut să precizeze că la sediul de campanie va vorbi exclusiv despre aspectele legatre de campanie.

Băsescu a mai spus că şi-a amânat deplasările externe până după începutul lunii decembrie, exceptând summit-ul informal de la Bruxelles, al Consiliului European, de săptămâna viitoare.

"Intenţia mea este să desfăşor o campanie construcitvă. Am văzut începutul de campanie, cred că cei care au optat pentru o campanie murdară au greşit şi o spun în modul cel mai sincer că au greşit, pentru că au mijloace mult prea mici pentru a o face. Eu le propun o campanie constructivă. O campanie în care românii să poată să afle opţiunile noastre pentru Parlamentul unicameral şi reducerea numărului de parlamentari, o campanie în care românii să poată afla viziunea fiecăruia dintre candidaţi despre România. Nu cred că va fi folositor românilor să desfăşurăm o campanie murdară şi eu sunt hotărât să merg pe o campanie în care să arătăm românilor ce propunem pentru România, nu o campanie în care să ne afundăm în mizeria delaţiunii", a spus Băsescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, la sediul de campanie: Udrea va fi responsabilă de program, voi mai adăuga la staff.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, la sediul de campanie: Udrea va fi responsabilă de program, voi mai adăuga la staff0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei