Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salariaţii Transelectrica suspendă greva, după negocierile cu administraţia şi Ministerul Economiei

Vineri, 23 Octombrie 2009 (15:07:02)

Salariaţii Transelectrica suspendă greva de avertisment anunţată pentru luni şi cea generală din 2 noiembrie, după negocierile cu administraţia şi Ministerul Economiei, fiind stabilit un calendar de soluţionare a revendicărilor sindicale până la sfârşitul anului.

Federaţia "Univers" a precizat, vineri, într-un comunicat, că suspendă protestele anunţate la nivelul companiei Transelectrica, în urma negocierilor cu administraţia şi a stabilirii unui calendar de soluţionare urgentă, până la sfârşitul anului, a problemelor legate de condiţiile de muncă şi de continuare a negocierilor salariale la începutul anului 2010, "pentru a satisface pe deplin nevoile salariaţilor".

"Având în vedere contribuţia Ministerului Economiei şi a administraţiei Tanselectrica de soluţionare a conflictelor de interese, organizaţia sindicală suspendă greva de avertisment care urma să aibă loc luni şi greva generală pe termen nelimitat, care fusese anunţată din 2 noiembrie", potrivit sursei citate.

Însă, sindicaliştii Federaţiei "Univers" vor organiza, de săptămâna viitoare, pichete la sediul companiei din Capitală, pentru susţinerea internalizării filialelor de mentenanţă în cadrul CN Transelectrica SA pentru reducerea costurilor, creşterea productivităţii şi a responsabilităţiilor în sistemul energetic naţional.

Salariaţii Transelectrica anunţaseră, joi, că vor declanşa, luni, greva de avertisment, urmând ca miercuri să picheteze sediul companiei, iar din 2 noiembrie să intre în grevă generală pe termen nelimitat, din cauză că administraţia refuza să soluţioneze problemele legate de condiţiile de muncă şi salarizare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariaţii Transelectrica suspendă greva, după negocierile cu administraţia şi Ministerul Economiei.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salariaţii Transelectrica suspendă greva, după negocierile cu administraţia şi Ministerul Economiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei