Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Băişanu: „Gheorghe Flutur nu are ce să vopsească în portocaliu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că liderul democrat-liberalilor suceveni nu va reuşi să „vopsească” în portocaliu judeţele din Moldova, pe motiv că nu are nici o realizare care ar putea fi acoperită cu această culoare. Afirmaţia lui Băişanu a fost făcută după ce Flutur a anunţat că depunerea candidaturii la preşedinţie a lui Traian Băsescu înseamnă declanşarea revoluţiei portocalii în Moldova şi că, până pe 6 decembrie 2009, toate judeţele acestei regiuni vor fi portocalii.
„Văd că domnul Flutur este un om care a pierdut contactul cu realitatea, mai ales că stă mai mult pe la Bucureşti, în loc să fie în Suceava. Când vrei să vopseşti ceva nu o faci în prag de iarnă. Şi mai mult, dacă vrei să faci totuşi aşa ceva, ar trebui să ai şi ce să vopseşti. Ori Gheorghe Flutur nu are ce să vopsească în portocaliu, pentru că atât timp cât a fost guvernarea locală PD-L – PSD nu s-a făcut măcar un drum, o grădiniţă, o şcoală, o cantină socială, ceva ce poate fi vopsit”, a spus Alexandru Băişanu.
Liderul liberalilor suceveni a precizat că ceea ce ar putea să vopsească Gheorghe Flutur sunt „minciunile amare şi negre şi promisiunile deşarte”.

 

Băişanu nu mai vrea să-şi plătească impozitele şi taxele

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a declarat că intenţionează să nu-şi mai plătească taxele şi impozitele locale până când preşedintele PD-L Suceava şi al Consiliului Judeţean nu se va întoarce în judeţ.
„De ce să mai plătesc aceste impozite, dacă banii se duc în buzunarului cuiva care stă mai mult la Bucureşti?”, a spus Băişanu.
El a criticat şi modul în care se realizează lucrările de reabilitare a conductelor de canalizare, de apă caldă şi rece.
„Toată vara s-a lucrat şi s-a săpat pentru a monta conducte. Iar acum vedem că tot acolo unde s-a săpat se lucrează din nou pentru a pune alte ţevi. Probabil se fac lucrări pentru a se face rost de bani pentru a cumpăra vopsea portocalie”, a spus Băişanu.
Nu în ultimul rând, preşedintele PNL Suceava a ţinut să precizeze că toate sondajele prezentate de PD-L nu au alt scop decât să ducă în eroare alegătorii. „Crin Antonescu este cel care a venit cu o soluţie concretă pentru ieşirea din criză, şi anume susţinerea pentru funcţia de premier a lui Klaus Iohannis, ceea ce i-a trimis pe Traian Băsescu şi pe Mircea Geoană în spatele politicii româneşti. Şi atunci au început să prezinte tot felul de sondaje mincinoase în care Crin Antonescu nu are nici o şansă. Acest lucru arată disperarea lor, pentru că preşedintele PNL este singurul candidat la preşedinţie care va reuşi să aducă România pe linia de plutire. Şi sunt sigur că sucevenii nu mai cred în minciunile lor”, a încheiat Alexandru Băişanu.

 

Onofrei: Băişanu ar trebui să se preocupe mai mult de realizările pe care le-a avut când a fost prefect

În replică, prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, a precizat că Alexandru Băişanu ar trebui să se preocupe mai mult de realizările pe care le-a avut în perioada în care a fost prefect al judeţului Suceava.
„Ar trebui să se gândească mai ales la firmele de construcţie, reprezentanţii acestora reclamând la Consiliul Judeţean că au datorii rămase în urma lucrărilor făcute la porunca nu dezinteresată a lui Alexandru Băişanu”, a spus Onofrei.
La rândul său, vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu a precizat că, dacă Alexandru Băişanu s-ar fi plimbat mai mult prin judeţ, ar fi văzut că în fiecare localitate este cel puţin un proiect care se află în derulare şi că în ultimele luni au demarat 43 de proiecte de modernizare a unor drumuri comunale şi proiecte pentru reabilitarea a peste 100 de kilometri de drumuri judeţene.
Cadariu l-a acuzat că, după inundaţiile de anul trecut, firmele de construcţii care au lucrat la refacerea pagubelor trebuie să primească peste 600 de miliarde de lei vechi, fiind aproape de faliment.
„Iar la această situaţie s-a ajuns din cauza modului în care Alexandru Băişanu a gestionat, ca prefect, problema inundaţiilor de anul trecut. Şi să nu uităm că în octombrie 2008, Guvernul liberal a alocat discreţionar peste 600 de milioane de euro primarilor PNL şi PSD în situaţia în care nu în toate cazurile a fost vorba despre localităţi afectate de inundaţii”, a spus Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Gheorghe Flutur nu are ce să vopsească în portocaliu”.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Băişanu: „Gheorghe Flutur nu are ce să vopsească în portocaliu”4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halai trimis de
(23 oct 2009, 11:06:39
domnu baisanu ar trebui sa stea mai multe pe la facultaste si sa invete ceva in acelasi timp. nenea fluture, deacolo din bucuresti, va vopsi si mocanita in portocaliu, sau doar tricourile de fotbal de la cetatea? Fluturele a zburat din Suceava ..... si zboara bine
2.   Pute trimis de
(23 oct 2009, 11:30:56
Baisane mai bine ai tacea din gura ca incep sa se descopere cadavrele din dulapul dumneavoastra si pute rau de tot. Cum puteti sa mintiti in halul asta nu pot sa inteleg, oricine vede cat de mult s-a facut pentru judetul asta de cand domnul Flutur e la consiliu.
3.   Baisanu, daca ai adus vorba de culori trimis de
(23 oct 2009, 11:49:45
Ce sa-i faci, cand amesteci galbenul cu rosu, tot portocaliu iese...
4.   Colorat... trimis de
(23 oct 2009, 13:04:49
cred ca mai bine ar fi sa se vopseasca ei, in dungi... brutalitatea cu care suntem asaltati zi de zi ne face si mai puternici. putem reusi sa dam jos dictatorii si aceste mizerii care ne-au bagat tara in grotele necunoscutului. cred ca am fost prostiti prea multa vreme. iar dl flutur, sa stiti ca "moldova nu e voastra..."... sper ca stiti continuarea.. poate putem baga si un alexandru lapusneanu la mijloc..
4.1  RE: Colorat... trimis de
(23 oct 2009, 13:20:13
Macar stii cine ne-a bagat tara in grotele necunoscutului??? Hai sa vedem Traian Basescu ne-a bagat in UE pe cand Geoana si Antonescu ne-a bagat in criza politica si ne-a infundat si mai tare in criza economica doar ca sa-si salveze pensiile enorme (cand au dat jos guvernul) si acum mai nou nu sunt de acord cu reducerea nr de parlamentari (daca pleaca nu mai au de unde fura nu de alta).
4.2  RE: Colorat... trimis de
(23 oct 2009, 13:52:14
Denis, pentru cultura ta generala, Romania a intrat in UE in timpul mandatului lui Basescu dar meritele lui in acest sens sunt minime. Data a fost stabilita cu mult timp inainte ca acesta sa fie declarat candidat la prezidentiale.

Nu punem botul la abureala ta. Daca te-ai stradui mai tare poate, poate...

Suntem inconjurati de minciuni si nu mai avem nevoie de altele.

Daca tot vrei sa faci comentarii favorabile lui Basescu, incearca macar sa arati ce a facut in realitate (trebuie sa aiba si merite), nu inventa tot felul de realizari.

Daca e sa schematizam mesajele tale arata asa: PD-L Basescu = buni, PSD Geoana, PNL Antonescu = Bad Boys, ei au adus criza, iarna, au taiat apa calda, au gaurit drumurile etc.

4.3  RE: Colorat... trimis de
(23 oct 2009, 18:46:33
cica basescu ne- abagat un UE.laughing))))))))))))))))))))))) ma cracanez de ras nu alta.

in UE ne-au bagat resursele din Marea Neagra. daca ai fost la scoala , poate stii unde e Marea Neagra

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei