Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dan Nica: Nu mai există autocare libere în România pentru închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie

Vineri, 25 Septembrie 2009 (18:11:48)

Ministrul de Interne, Dan Nica, a afirmat vineri, la Craiova, că deţine informaţii conform cărora nu mai există niciun autocar liber de închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie, apreciind că românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie "cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral".

Ministrul social-democrat participă, vineri, la Craiova, la conferinţa judeţeană a organizaţiei PSD Dolj, unde a declarat că alegerile prezidenţiale au o încărcătură politică "extrem de puternică".

"Încărcătura politică este extrem de puternică, de aceea toată lumea se pregăteşte cu mare, mare intensitate pentru câştigarea acestor alegeri. Ministerul a luat măsuri cu totul speciale pentru acest eveniment", a declarat Dan Nica.

Potrivit sursei citate, la scrutinul pentru Preşedinţie au fost închiriate toate autocarele, nemaifiind disponibil niciun mijloc de transport în comun pentru data de 22 noiembrie şi 6 decembrie, atunci când sunt programate să se desfăşoare primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"Dacă informaţia pe care eu o am este că nu mai există autocare libere în România pentru închiriat pe data de 22 noiembrie şi 6 decembrie, înseamnă că are legătură cu faptul că românii s-au hotărât brusc să plece în excursii la mănăstire sau în alte locuri ale României, sau cineva s-a hotărât să organizeze vreo operaţiune de turism electoral", a declarat Nica.

Ministrul Administraţiei şi Internelor spune că au fost luate o serie de măsuri speciale pentru organizarea alegerilor prezidenţiale, el amintind instituirea secţiilor speciale care vor fi monitorizate cu camere video, precum şi confecţionarea unor ştampile de vot speciale.

"La alegerile europarlamentare am luat măsuri cu totul speciale, în sensul că am scos tot ce înseamnă forţe de ordine în stradă. Vă garantez că şi aceste alegeri se vor desfăşura într-un climat de curăţenie şi respectare a legii, mai mult şi mai bine ca la alegerile europarlamentare", a afirmat Dan Nica.

La Filarmonica "Oltenia" din Craiova se desfăşoară conferinţa judeţeană a PSD Dolj, în cadrul căreia vor fi desemnaţi delegaţii care vor participa la congresul social-democraţilor din octombrie.

Participanţii la conferinţa judeţeană a PSD Dolj urmează să adopte o rezoluţie de susţinere a candidaturii lui Mircea Geoană pentru funcţia de preşedinte al României.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Nica: Nu mai există autocare libere în România pentru închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Nica: Nu mai există autocare libere în România pentru închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei