Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

La 16 ani, s-a sinucis din dragoste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie în familia unui tânăr de 16 ani din localitatea Ţibeni-comuna Satu Mare. Emanuel Gabriel H. s-a spânzurat după o neînţelegere cu prietena sa, Lavinia B., o tânără de aceeaşi vârstă, din municipiul Rădăuţi.
Emanuel Gabriel H. era elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din municipiul Suceava. Colegii îl ştiau ca pe un tânăr liniştit, însă, în ultima perioadă, se schimbase oarecum, în sensul că făcuse o pasiune pentru tânără din Rădăuţi, elevă la Colegiul Tehnic din municipiu. Relaţia lor a decurs în limitele normalităţii până la începutul acestei săptămâni.
Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, se pare că neînţelegerea dintre cei doi tineri a pornit în cursul zilei de marţi, când Emanuel Gabriel a sunat-o pe fată, după ce aflase că ea fusese în vizită la spital la un băiat. Cel mai probabil, după discuţia telefonică, relaţia lor a fost compromisă, ceea ce l-a determinat pe tânăr să reflecte vizavi de situaţia creată.
A doua zi, miercuri, a încercat să ia legătura cu eleva din Rădăuţi şi i-a trimis mai multe SMS-uri, însă nu a primit nici un răspuns. În câteva dintre acestea, Emanuel Gabriel afirma că, dacă nu va fi iertat de fată, „o să-ţi pară rău ţie şi altora” şi că „mai bine aş muri decât să nu fiu cu tine”. Mai mult, a trimis un mesaj şi unei prietenei de-a Laviniei B., în care o ruga pe aceasta să intervină pentru reluarea relaţiei dintre ei.
După ce a terminat cursurile, băiatul de 16 a plecat la Măneuţi, şi, după ce a băut o bere la un bar din sat, s-a îndreptat spre casă. Imediat ce a ajuns acasă, a constatat că era singur. Cei doi fraţi erau plecaţi, mama sa era la Suceava, iar tatăl lucrează în străinătate de ceva vreme, şi a decis să se sinucidă.
În jurul orelor 17.00. nişte prieteni l-au strigat la poarta gospodăriei pentru a-l chema la o partidă de fotbal, însă nu le-a răspuns nimeni. Tragedia a fost descoperită chiar de mama băiatului, în jurul orelor 19.30., când femeia a ajuns acasă. Corpul neînsufleţit al copilului atârna spânzurat cu un cablu electric de o grindă de la o anexă a casei.
Potrivit celor afirmate de către şeful biroului Poliţia Rurală Rădăuţi, subcomisar Daniel Andrei, nu există suspiciuni cu privire la cauza morţii, însă concluzia finală va fi luată de către medicul legist după efectuarea necropsiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 16 ani, s-a sinucis din dragoste .
 Vizualizări articol: 5593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
La 16 ani, s-a sinucis din dragoste3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-l odihneasca! trimis de
(25 sep 2009, 11:25:40
Sunt multi tineri i ziua de azi care simt nevoia sa impartaseasca gandurile cu alte persone,dar din lipsa acestora isi dau singuri cu parerea si nu reusesc sa ajunga la o alta concluzie decat cea pe care o stiu ei.Tinerii trebuiesc intelesi si ajutati.Pacat...era tanar si avea timp sa cunoasca cu adevarat sensul cuvantului "iubire",dar acum e prea tarziu...Dumnezeu sa-l ierte.Condoleante familiei.
1.1  RE: Dumnezeu sa-l odihneasca! trimis de
(25 sep 2009, 13:24:27
N-are cum sa-L mai ierte, ca-i mort.
2.   Tragedia parintilor... trimis de
(25 sep 2009, 12:40:14
Lipsa unei logaturi sufletesti puternice intre parinte si copil,mai cu seama acum cand lumea este atat de biciuita de toate "modernismele"posibile,majoritatea atat de nocive pentru toti dar mai ales pentru copii-adolescenti, duce la adevarate tragedii cu urmari dintre cele mai dureroase!Parintele TREBUIE sa-si faca timp pentru a se apropia cu multa intelegere si intelepciune de copil,sa-i "monitorizeze"

cat mai mult comportamentul,trairile sufletesti...anturajul,pentru a intampina pe cat posibil asfel de situatii!In alta ordine de idei TOTI TREBUIE SA STIE ca VIATA am primit-o-N DAR DE LA DUMNEZEU si sub NICI UN MOTIV NU AVEM VOIE SA NE-O CURMAM SINGURI! Cand un om ajunge sa faca asa ceva,acel om s-a rupt definitiv de DUMNEZEIRE...Din pacate, nu mai are nici o sansa de mantuire cand SINGUR omori viata pe care ai primit-o-n dar de la bunul Dumnezeu! Pacat,mare pacat!
3.   :| trimis de
(25 sep 2009, 20:38:11
Trebuia precizat numele de familie al fetei , pentru s-au creat multe confuzii. Ma numesc Lavinia Balan (B.), sunt din Radauti, sunt eleva la Colegiul tehnic Radauti , si m-au intrebat cateva persoane daca sunt eu acea fata. O cunosc pe ea si am auzit de el de multe ori. Oricum Dumnezeu sa-l ierte!
4.   Un baiat exemplar trimis de
(26 sep 2009, 10:16:42
l-am cunoscut foarte bine ........suntem din acelasi sat ..........

l-a cea ce a facut el nu se astepta nimeni .....

pana sa o cunoasca pe lavinia el nu a fost pus suflet in nici o relatie ....acuma pentru prima oara l-am vazut sa iubeasca o fata ....si uite acesta iubire la omoratcrying......el nu a putut concepe viata fara ea ............el a tinut totul inchis in el nu a discutat cu nimeni si acest lucru l-a ucis mai multcrying:((......acuma dumnezeu sa il ierte .......si atata .....acuma doar amintirea a mai ramas
5.   ... trimis de
(26 sep 2009, 10:57:59
is curios cum se simte fata dupa eveinment .... regreta? ii pare rau? sau e fericita ca a scapat .....

Dumnezeu sa il ierte! daca lumea nu l-a inteles sa speram ca macar Dumnezeu il intelege si nu il acuza pt ce a facut ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei