Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, despre creşterea infracţionalităţii armate: Şi Poliţia să pună mâna pe armă mai repede

Vineri, 25 Septembrie 2009 (14:05:41)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, întrebat despre creşterea numărului de infracţiuni în care se folosesc arme, că "şi Poliţia trebuie să pună mâna pe armă mai repede".

Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Administratiţiei şi Internelor, Dan Nica, au participat, vineri dimineaţă, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", la festivitatea depunerii jurământului de credinţă de către studenţii anului întâi.

După eveniment, întrebat în legătură cu faptul că a crescut numărul de infracţiuni în care sunt folosite armele, preşedintele a răspuns: "Înseamnă că şi Poliţia trebuie să pună mâna pe armă mai repede".

Băsescu a fost întrebat şi cum apreciază evoluţia situaţiei Poliţiei, răspunzând că această instituţie "evoluează odată cu ţara".

Unul din jurnaliştii prezenţi la eveniment a spus, legat de situaţia Poliţiei, că se pare că sunt cam puţini poliţişti şi că reducerile salariale se resimt. "Nu cred că poliţiştii sunt atât de puţini", a apreciat preşedintele.

În discursul rostit la ceremonie, şeful statului a spus că tinerii care depun jurământul, vineri, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", au şansa de a face parte dintr-o generaţie care poate fi "altfel".

Şeful statului le-a spus studenţilor din anul întâi că îi consideră oameni dispuşi să se dedice comunităţii, ţării şi legii.

Aproximativ 600 de studenţi din anul întâi au depus jurământul de credinţă, ceremonia cuprinzând şi o defilare a studenţilor.

Astfel, la Facultatea de Poliţie - specializarea Drept, au depus jurământul 50 de studenţi, iar la specializarea Poliţie de Frontieră, 80 de studenţi.

La specializarea Arme, au depus jurământul 320 de studenţi, dintre care 50 la jandarmerie, iar la specializarea Penitenciare, 50 de studenţi ai anului întâi.

Preşedinţia nu a anunţat participarea preşedintelui la eveniment.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, despre creşterea infracţionalităţii armate: Şi Poliţia să pună mâna pe armă mai repede.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, despre creşterea infracţionalităţii armate: Şi Poliţia să pună mâna pe armă mai repede0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei