Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iulius Mall

Astăzi începe Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de trei zile, începând de astăzi, la parterul centrului comercial Iulius Mall Suceava se va desfăşura Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, târg care promovează produsele agro-alimentare şi meşteşugăreşti din zona judeţului Suceava.
Astfel, în zilele de 25, 26 şi 27 septembrie, Târgul de toamnă va fi deschis între orele 10.00 şi 22.00, peste o sută de producători şi meşteşugari urmând să fie prezenţi cu mii de produse alimentare şi decorative.
Pe toată durata târgului, sucevenii vor avea parte de numeroase surprize, de la concursuri cu premii, degustări, până la spectacole extraordinare, cu formaţii şi ansambluri folclorice din judeţul Suceava, dar şi cu interpreţi populari foarte îndrăgiţi, precum Sofia Vicoveanca, Laura Lavric şi Margareta Clipa.
Vineri, de la ora 17.00, “privighetoarea Bucovinei”, cum este considerată Sofia Vicoveanca, va lansa o nouă carte, “Taine în adânc păstrate”, ocazie cu care va oferi şi o sesiune de autografe, urmată de un recital extraordinar de muzică populară, din bogatul ei repertoriu.
Sâmbătă, de la ora 14.00, vizitatorii Târgului de toamnă vor avea parte de un spectacol folcloric susţinut de formaţii din Botoşana, Fundu Moldovei, Mălini, Moara, Soloneţ şi Şcheia.
Seara, de la ora 18.00, pe scena amenajată în exteriorul centrului comercial Iulius Mall va urca o altă îndrăgită interpretă de muzică populară, Laura Lavric.

 

Expoziţie chinologică şi dresaj de câini

Un program diversificat de divertisment va fi asigurat şi în cea de a treia zi a târgului „Produs în Bucovina”, duminică, când, între orele 13.00 – 15.00, va avea loc o expoziţie chinologică încheiată cu un program de dresaj canin susţinut de Jandarmeria Suceava şi Poliţia de Frontieră.
În continuarea acestui eveniment, sucevenii vor avea parte de un program artistic susţinut de formaţiile folclorice din Straja, Pârteştii de Jos, Stroieşti, Dumbrăveni şi Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, invitat special fiind cunoscuta interpretă de muzică populară Margareta Clipa.

 

20 de căruţe cu fructe şi legume defilează astăzi prin centrul Sucevei

Înainte de deschiderea oficială a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”, o parte dintre producătorii care vor fi prezenţi la acest eveniment vor defila prin centrul Sucevei, în drum spre Iulius Mall. Este vorba despre 20 de căruţe încărcate cu fructe, legume şi strujeni, aduse de ţăranii din localităţile din apropierea Sucevei, Moara, Bosanci, Şcheia şi Salcea.
Căruţele vor intra în municipiul Suceava din trei direcţii, din Iţcani, dinspre Fălticeni, pe strada Ana Ipătescu, centrul Sucevei – Iulius Mall şi dinspre Salcea. După ce vor defila pe străzile Sucevei, în scopul de a promova Târgul „Produs în Bucovina”, căruţele vor fi folosite ca standuri de prezentare în parcarea de la Iulius Mall.
„Populaţia poate să vină să vadă şi că cumpere produse proaspete. Acest târg va fi un prim test, pentru a vedea cum funcţionează piaţa de produse proaspete, pentru ca apoi să organizăm astfel de evenimente şi în Timişoara, Cluj şi Iaşi”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi începe Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 2553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Astăzi începe Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare! trimis de
(25 sep 2009, 13:08:02
ma bucur ca cele 20 de carute defileaza prin centrul Sucevei! Sigur va ajuta la fluidizarea traficului din cauza "reparatiilor"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei