Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli grave

Şofer beat şi microbuze cu anvelope uzate, în transportul de persoane din zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou control al autorităţilor abilitate la transportorii de persoane din zona municipiului Rădăuţi, desfăşurat ieri dimineaţă, a dus la constatarea unor nereguli de o gravitate extremă, fiind depistate mai multe microbuze care efectuau curse cu pneuri foarte uzate, într-un caz fiind prins şi un şofer care transporta călători, deşi era băut.
La controlul de ieri au participat, pe lângă inspectorii Agenţiei Rutiere Suceava, specialişti de la Registrul Auto Român şi agenţi ai Serviciului de Poliţie Rutieră, putând astfel fi verificată şi starea tehnică a maşinilor.
Şoferul depistat în stare de ebrietate, Liviu Cazacu, este angajat al SC Rotma SRL Rădăuţi şi a fost tras pe dreapta în timp ce efectua o cursă dinspre Rădăuţi spre comuna Putna. Acesta a rămas fără permis de conducere şi a primit o amendă de 540 de lei.
Un alt microbuz al aceleiaşi firme, tras pe dreapta la scurt timp, avea anvelope uzate, aceeaşi problemă fiind depistată şi la un microbuz aparţinând SC Babalâcu SRL Arbore, precum şi la unul aparţinând Tarsin Com Rădăuţi, care efectua curse pe traseul Arbore – Rădăuţi. În toate cazurile, echipele de control au reţinut certificatele de înmatriculare ale maşinilor, fiind aplicate şi sancţiuni contravenţionale.

 

Pasagerii nu au primit bilete

În cadrul aceluiaşi control, a mai fost depistat un şofer, Costel Avram, angajat al SC Transport Auto Rădăuţi, care nu eliberase bilete de călătorie pasagerilor pe care îi transporta. El a fost amendat cu 2.000 de lei.
Florin Homiuc, şeful Agenţiei Rutiere Române, filiala Suceava, a arătat că aspectele constatate în cadrul controlului sunt îngrijorătoare, folosirea în trafic a microbuzelor neconforme tehnic reprezentând un real pericol pentru siguranţa călătorilor.
El a ţinut să precizeze că acţiuni similare de control vor fi desfăşurate în scurt timp şi în alte zone ale judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer beat şi microbuze cu anvelope uzate, în transportul de persoane din zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Şofer beat şi microbuze cu anvelope uzate, în transportul de persoane din zona Rădăuţi4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte bine!! trimis de
(25 sep 2009, 11:33:50
Asa ar trebui sa se faca controale la toate mijloacele de transport in comun,pentru ca nu de multe ori ti se intampla sa observi ca de fapt "parfumul" soferului este de fapt alcoolul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei