Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nati Meir se crede "un nou Obama în România"

Joi, 11 Iunie 2009 (14:21:47)

Nati Meir, candidat independent pentru Preşedinţia României şi-a inaugurat, joi, un cort de strângere de semnături în Piaţa Unviersităţii, declarând: "cred că o să fiu un nou Obama în România. Dacă un negru a putut să câştige campania în America, poate şi un evreu în România"

Nati Meir nu a venit cu mâna goală pentru cei care semnează în favoarea lui, ci cu periuţe şi pastă de dinţi.

El a arătat că persoanele care semnează primesc o periuţă de dinţă care are un dispozitiv prin care pasta de dinti ajunge direct pe periuţă. "Ideea este că noi vrem să schimbăm clasa politică şi politicienii să se spele la gură. Să scăpăm de becalism , să scăpăm de vadism , să scăpăm de vanghelism, de cei care înjură şi vorbesc urât!\'\', a explicat cel care se crede noul Obama al României.

Nati Meir şi-a început declaraţiile în faţa presei doar după venirea purtătorului său de cuvânt Monica Columbeanu. Aceasta a venit însoţită de fiica sa şi de şofer. Monica Columbeanu a fost a patra persoană care a semnat în noul cort din Piaţa Universităţii pentru susţinerea lui Nati Meir în cursa prezidenţială.

Prima persoană care a semnat pentru Nati Meir a fost Ilie Bădoi, născut în 1927.

"Ideea mea a fost (cu periuţa şi pasta de dinţi-n.r.).Dacă am fost deputat 4 ani, am văzut ce gură spurcată au politicienii. Eu sunt altceva. M-am născut în altă ţară, vreau să dau viaţa mea pentru această ţară", a continuat Nati Meir.

El le-a spus ziariştilor că va face 6 corturi în Bucureşti pentru strângerea de semnături şi apoi va înfiinţa corturi şi în alte oraşe importante din ţară. Nati Meir a precizat că a strâns deja 37 500 de semnături de la oameni din România , dar şi din Israel şi Italia.

Şi candidatul independent pentru preşedinţia României a mai spus ceva: că ia meditaţii de gramatica limbii române. Ştie de Eminescu , dar singurele versuri care-i vin în cap sunt:"Ţineţi minte trei cuvinte- Nati Meir preşedinte!" .

Şi Monica Columbeanu a vorbit.A spus că nu ea este cea care a elaborat sloganuri şi programe, ci cea care le transmite, crede că Nati Meir are şanse să devină preşedinte şi a promis că-l va însoţi în ţară în limita timpului său liber ."Trebuie să-mi iau toate examenele, În perioada 1 iulie-10 iulie am lucrarea de diplomă", a explicat Monica Columbeanu.

După declaraţii, câţiva oameni s-au strâns să semneze pentru Nati Meir. Şi să primească periuţa şi pasta de dinţi, gratis. Monica Columbeanu s-a aşezat la rând pentru ca şi şoferul ei să semneze pentru Nati Meir. Au fost fotografiaţi, filmaţi. Nati Meir a vorbit cu câţiva cetăţeni. Doar acesta este secretul pentru a ajunge preşedinte – baia de mulţime.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nati Meir se crede "un nou Obama în România".
 Vizualizări articol: 1055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nati Meir se crede "un nou Obama în România"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei