Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jean Constantin, internat la terapie intensivă la Spitalul Fundeni după ce a suferit un infarct

Joi, 11 Iunie 2009 (14:25:41)

Actorul Jean Constantin care a fost transferat de la Spitalul Judeţean Constanţa la Spitalul Fundeni din Bucureşti este internat la secţia de terapie intensivă a unităţii sanitare din Capitală, după ce a suferit un infarct, potrivit unor surse medicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a declarat anterior, joi, corespondentului MEDIAFAX, că actorul se simte bine şi a solicitat să fie transferat la un spital din Capitală pentru continuarea investigaţiilor medicale.

"Artistul se simte bine, dar a cerut să fie transferat la Spitalul Fundeni pentru investigaţii medicale suplimentare. Medicii au stabilit că poate face drumul până la Bucureşti fără ca sănătatea să-i fie pusă în pericol, astfel că joi dimineaţă, la ora 06.00, a plecat cu o ambulanţă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar acum se află deja la Fundeni", a declarat dr. Stoian.

Jean Constantin, cunoscut cu probleme cardiace, a fost internat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a avut probleme de respiraţie şi o tensiune arterială mare. El a fost supus unor analize medicale, fiind internat la secţia de cardiologie.

Medicii constănţeni au precizat că actorul a cerut discreţie privind afecţiunile de care suferă şi a cerut în mod expres ca acestea să nu fie făcute publice.

Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957.

Actorul a jucat în peste 50 de filme, cum ar fi "Baronul Ecluzei" (1960), "Răzbunarea haiducilor"(1968), "Zile de vară" (1968), "Prea mic pentru un război atăt de mare" (1969), devenind celebru în anii \'70, cu seria de filme de comedie "B(rigada) D(iverse)", unde a jucat alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu şi Iurie Darie. Totodată, Jean Constantin este cunoscut pentru rolul lui Ismail din "Toate pânzele sus", de Mircea Mureşan. Printre cele mai recente filme în care a jucatse numără "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii" (2006), "Roming", de Jiri Vejdelek (2007) şi "Supravieţuitorul" (2008), de Sergiu Nicolaescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jean Constantin, internat la terapie intensivă la Spitalul Fundeni după ce a suferit un infarct.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Jean Constantin, internat la terapie intensivă la Spitalul Fundeni după ce a suferit un infarct1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei