Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Senatul şi-a renegociat preţurile pentru cazare, telefon, transport şi unele servicii de asistenţă

Marţi, 19 Mai 2009 (16:19:48)
Conducerea Senatului a renegociat cu unii dintre furnizori preţurile pentru serviciile de cazare, transport aerian intern, telefon şi internet, reuşind să obţină, potrivit estimărilor Biroului Permanent, economii de aproape 250.000 lei.

Senatul a reuşit să obţină de la Tarom o reducere a tarifelor pentru cursele regulate interne prin eliminarea taxei de serviciu de 5 euro şi prin diminuarea taxei de securitate cu 57%.

Solicitările Senatului către Tarom au fost eliminarea taxei de serviciu şi reducerea cu 30% a tarifului integral al biletului. Conducerea Senatului a estimat că prin această renegociere, valabilă de la începutul lunii mai, va face, în 2009, e economie de aproximativ 7.200 euro.

Senatorii şi-au renegociat şi contractele de cazare la fostul Hotel Bucureşti, reuşind să obţină o reducere de 3% a tarifelor la cazare, respectiv o economie anticipată, pe 2009, de 143.400 lei.

Conducerea Senatului a aprobat, marţi, printr-un memorandum, şi noile contracte cu Romtelecom, urmare a renegocierilor. Operatorul naţional de telefonie fixă şi internet a oferit o reducere de aproximativ 8.000 euro la telefonie şi 1.600 euro la internet.

Prin renegocierea unor contracte pentru întreţinerea unor echipamente de birotică, pentru întreţinerea şi asistenţa sistemului electronic de vot Senatul a mai obţinut economii, estimate la nivelul anului 2009, de aproape 50.000 lei.

Renegocierile cu furnizorii au dus, potrivit estimărilor din memorandumul aprobat, marţi, de Biroul Permanent, la economii de 254.759 lei, la nivelul anului 2009.

Pe de altă parte, din lipsa fondurilor, Senatul a fost nevoit să anuleze o serie de contracte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatul şi-a renegociat preţurile pentru cazare, telefon, transport şi unele servicii de asistenţă.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatul şi-a renegociat preţurile pentru cazare, telefon, transport şi unele servicii de asistenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei