Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse şi prin sistemul www.e-guvernare.ro

Marţi, 19 Mai 2009 (14:02:55)
Contribuabilii mici şi mijlocii din Bucureşti şi judeţul Ilfov pot depune online, începând de marţi, prin www.e-guvernare.ro, declaraţia privind evidenţa asiguraţilor şi a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor pentru şomaj către Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

"Până în prezent, această facilitate a fost posibilă doar pentru marii contribuabili, fiind extinsă, într-o primă etapă, pentru toţi contribuabilii persoane juridice din Bucuresti şi judeţul Ilfov", se arată într-un comunicat al Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI) remis MEDIAFAX.

Pentru depunerea declaraţiei, persoanele juridice trebuie să solicite ASSI, operatorul Sistemului Electronic Naţional (SEN), www.e-guvernare.ro, eliberarea unui certificat digital, se precizează în comunicat.

"Depunerea declaraţiilor online, prin SEN, este la fel de simplă ca varianta clasică de expediere electronică prin e-mail, dar are avantajul folosirii unor canale securizate, oferind astfel garanţia livrării sau a respectării termenului limită stabilit prin lege", se spune în comunicat.

ASSI se află în subordinea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI).

Instituţia a fost înfiinţată în anul 2007, preluând atribuţiile Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (IGCTI) în domeniul operării la nivel naţional a sistemelor informatice ale administraţiei publice centrale, care furnizează servicii publice destinate guvernării prin mijloace electronice.

ASSI operează sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) e-licitatie.ro, sistemul informatic pentru atribuirea electronică a autorizaţiilor de transport internaţional rutier de marfă şi pentru atribuirea electronică a traseelor naţionale din programele de transport prin serviciile regulate judeţene, interjudeţene limitrofe şi interjudeţene, precum şi sistemul "Ghişeul virtual de plăţi", parte a sistemului www.e-guvernare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse şi prin sistemul www.e-guvernare.ro.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Declaraţiile pentru şomaj ale IMM-urilor pot fi depuse şi prin sistemul www.e-guvernare.ro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei