Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Ridzi-Piţi, lasă-ne!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ministrul PD-L al Sportului, Monica Iacob Ridzi, una dintre membrele marcante ale lotului lui Traian Băsescu, cunoscut şi sub numele de Lotul Udrea, fostul Lot Boagiu, a fost la Suceava. Doamna „Ridzi-Piţi stai acasă” sau „Ridzi-Piţi lasă-ne!”-„Ridzi-Piţi nu-i lăsa!” s-a plimbat prin Suceava sub privirile atente ale aparatelor de fotografiat şi ale camerelor de luat vederi care în această campanie electorală pentru europarlamentare se transformă în camere de luat vederea.

Probabil că Monica Iacob Ridzi a bătut drumul până la Suceava pentru a inaugura „Drumul lui Iacob”, programul turistic al Consiliului Judeţean Suceava care urmează să se desfăşoare în toată splendoarea sa în luna august a acestui an, pe traseul feroviar Viena – Cacica – Putna.

Doamna ministru a participat la o întâlnire cu factorii de decizie ori cu organele de conducere, cum vreţi să le spuneţi, a spus un banc, a făcut câteva promisiuni şi a dat cu piciorul într-o minge de fotbal pe terenul de sport al Universităţii „Ştefan cel Mare”, mai cunoscut sub numele de „la balon”.

Este vorba despre un alt balon decât cel în care ne iau politicienii şi ne plimbă, promiţându-ne câte în lună şi-n Steaua Bucureşti, echipă care ar putea fi antrenată de Victor Piţurcă, acest tehnician vopsit.

Presa s-a grăbit să scrie că ministrul Monica Iacob Ridzi a tras la poarta la care a şutat în urmă cu câteva luni primul-ministru, Emil Boc. Extraordinar, nemaipomenit, senzaţional, cutremurător, numai la Dan Diaconescu în direct! Fantastic: poziţia sexy-brăilencei este ameninţată serios acum de sexy-bucureşteanca!

Pentru a ne păstra datinile, tradiţiile, obiceiurile şi apucăturile ar fi bine ca universitatea suceveană să înfiinţeze, pe lângă locul de dat cu piciorul rezervat politicienilor, şi un loc de dat cu capul pentru oamenii de rând. Înţeleg că Gigi Becali, Cristi Borcea şi Emil Boc, aceşti oameni care, cred ei, se pricep la fotbal şi la politică, s-au lăsat filmaţi dând cu piciorul în minge, dar nu pricep de ce Monica Iacob Ridzi i-a copiat. Datul cu piciorul în minge este un gest fals care, în acelaşi timp, nu este prea feminin. Doamnei Ridzi i-ar fi stat mult mai bine aruncând cu mingea la poarta de handbal, mai ales că echipa de handbal masculin CS Universitatea Suceava se pregăteşte să joace finala Challenge Cup.

Dar, poate că doamna Ridzi o fi crezut că acest gest o va obliga să-şi ia angajamentul ferm că va construi o sală polivalentă la Suceava. O fi crezut, aşa cum a crezut şefa Lotului Udrea că Norvegia are preşedinte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ridzi-Piţi, lasă-ne!.
 Vizualizări articol: 2045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Ridzi-Piţi, lasă-ne!3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei