Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Examinare

Conduceri noi la şapte instituţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şapte instituţii descentralizate din judeţul Suceava vor avea conduceri noi de la începutul săptămânii viitoare, aceasta după ce, în cursul zilei de ieri, toţi cei care au susţinut examenul pentru ocuparea funcţiilor de director coordonator au reuşit să-l promoveze. Este vorba de Casa Judeţeană de Pensii, Garda Financiară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia Vamală, Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială şi Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale. De remarcat că toate cele şapte instituţii menţionate anterior au conduceri noi în condiţiile în care foştii şefi fie şi-au dat demisia anterior, fie nu s-au mai înscris la concurs.

 

Mirela Adomnicăi este noul director al Casei de Pensii

În urma concursului susţinut ieri, noul director coordonator al Casei Judeţene de Pensii Suceava este Mirela Adomnicăi. Fost deputat PSD în perioada 2004 – 2008, Adomnicăi îi va lua locul la conducerea acestei instituţii democrat-liberalului Robert Marian. De asemenea, cele două funcţii de director coordonator adjunct vor fi ocupate de Iulia Savu  şi de Mihaela Stan.

O altă instituţie care şi-a schimbat conducerea este Garda Financiară Suceava, noul director coordonator fiind fostul viceprimar PSD al oraşului Siret Dragoş Ungureanu. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe fostul comisar şef al Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, acesta urmând să preia, tot în urma concursului susţinut, postul de director coordonator adjunct.

 

ITM Suceava va fi condus de Eugen Mogoş

Începând de săptămâna viitoare, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava va fi condus de Eugen Mogoş, fost şef al fabricii de Glucoză şi Amidon din Fălticeni şi care în prezent îşi desfăşoară activitatea în mediul privat.

Concursul de ieri a consfinţit preluarea conducerii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă de către social democratul Cristian Şologon. Acesta va prelua funcţia de la Constantin Şuvăr. Noul director al AJOFM Suceava îl va avea ca adjunct pe actualul consilier judeţean al PSD Ioan Corjuc. De precizat că atât Şologon, cât şi Corjun îşi vor prelua funcţiile după terminarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Cei doi au anunţat că se suspendă din funcţie pe perioada campaniei, pe motiv că se află pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

 

Direcţia Vamală o va avea ca şef pe Carmen Olariu

O altă instituţie cu director nou este şi Direcţia Vamală Suceava, fostul şef al acesteia, Liviu Nemţeanu, urmând să fie înlocuit de Carmen Olariu. Acesta provine din cadrul acestei instituţii, desfăşurându-şi activitatea în vămile Siret şi Dorneşti (la aceasta ocupând funcţia de şef vamă).

Nu în ultimul rând, Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială va fi condusă de Aurelia Focşa, în timp ce Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale o va avea ca director coordonator pe Mirela Florea, iar ca adjunct pe Simion Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conduceri noi la şapte instituţii.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 12 voturi
Conduceri noi la şapte instituţii1.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei