Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din cauza vitezei

A pierdut controlul volanului şi a lovit două adolescente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două adolescente în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au fost rănite într-un accident provocat de un şofer care, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în plin în cele două minore.

Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 19:30, pe Drumul Judeţean 209 G, pe raza localităţii Brodina.

Adrian B., în vârstă de 19 ani, din localitate, se afla la volanul unui autoturism, iar în momentul în care a ajuns în dreptul Hergheliei Brodina, pe un sector de drum în rampă, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul, după care s-a răsturnat.

În timpul producerii accidentului, Adrian B. a dat cu maşina peste cele două fete, una dintre ele deplasându-se pe bicicletă, cealaltă pe jos.

Din fericire, leziunile suferite nu au fost grave, cele două minore necesitând între 5-7, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pierdut controlul volanului şi a lovit două adolescente .
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
A pierdut controlul volanului şi a lovit două adolescente1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NUNUMAI PROSTII PUBLICATI IN ZIARUL ASTA trimis de
(19 mai 2009, 14:48:05
Dle Sergiu Rusu, ar fi bina ca inainte sa publicati fel de fel de aiureli, sa va documentati catusi de putin asupra realitatii. Am fost la fata locului si am vazut cele petrecute. Nu v-ati pus intrebarea care a fost motivul pentru care pierzi controlul volanului in linie dreapta? Sau habar nu aveti nici macar cum arata locul accidentului. Dati-mi voie sa presupun ca nu...... Ma rog......asta e nivelul ziarului.........Sa prezentam realitatea, asa afla si Dl. Sergiu ce trebuia sa publice. Fiind intr-adevar in rampa, dupa ce a urcat, soferul de 19 ani Adrian B. a constatat ca, pe sensul lui de mers, venea un Opel negru condus de Sfici Constantin, care a evitat o gropa (motivul pentru care se afla pe contrasens). Pentru a evita un impact frontal Adrian B. a efectuat un viraj putenic, dar a pierdut controlul volanului si a acrosat 2 fete care se deplasau pe aceeasi bicicleta pe partea stanga. Cine o fi vinovatul????????? Asteptam cu nerabdare o revenire la acest articol, daca nu: instanta
1.1  RE: NUNUMAI PROSTII PUBLICATI IN ZIARUL ASTA trimis de
(19 mai 2009, 16:24:11
ok,deci e clar cine e vinovatul dupa ce ne-ati luminat cu informatiile corecte,vorbim despre soferul care a evitat groapa,clar ca nu avea ce cauta pe contrasens,preuspun ca e si linie continua acolo,zic bine?
2.   Sunteti foarte informat d-nu Sergiu Rusu trimis de
(19 mai 2009, 15:20:37
Este extraordinar cum ziarul acesta reuseste sa ne uimeasca zi de zi cu exactitatea informatiilor publicate.Asa pentru informatia dumneavoastra d-nu Rusu un ziarist trebuie sa cereteze si apoi sa scrie ca de asta a-ti facut facultate...sau nu?

Tampeniile pe care le scrieti (aceasta nu este prima d-nu Rusu) ne dovedeste noua, cunoscatorilor acestui caz ca ziaristilor nostrii nu prea le pasa ce s-a intamplat si prefera sa scrie aberatii pe care noi cititorii ar trebui sa le credem.Va invit domnule Rusu sa studiati cazul si sa reveniti cu un nou articol, de data aceasta poate are si putina legatura cu realitatea.Daca nu, ramaneti in necunostinta dumneavoastra dar nu ne improscati si pe noi cu prostii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei