Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc despre Alianţa PDL-PSD care provoacă dezamăgirea lui Băsescu: Asta ne-au dat românii, asta avem

Marţi, 19 Mai 2009 (16:16:41)
Partidul Democrat Liberal ar fi guvernat singur dacă ar fi avut majoritatea necesară în Parlament, iar soluţia pentru formarea Executivului rezultată în urma alegerilor nu bucură din punct de vedere politic nici PDL, nici PSD, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

El a comentat astfel, la postul public de radio, declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, care a afirmat, luni seara, că s-a dezamăgit şi pe sine când a luat decizia de a susţine, în decembrie 2008, o alianţă între PDL şi PSD.

"Nu a fost o bucurie din punct de vedere politic nici pentru PDL, nici pentru PSD. Am fost adversari în campanie, fiecare dintre cele două partide şi-a dorit să guverneze singur ţara, dar asta este situaţia politică în care am ajuns. Am pus înaintea priorităţilor şi ambiţiilor noastre politice interesul românilor de a trece prin această perioadă dificilă, cu un Guvern care să asigure stabilitatea ţării. Am fi guvernat singuri dacă am fi avut majoritatea. Asta ne-au dat românii, asta avem", a spus Boc.

Premierul a asigurat că, dacă PSD "va rămâne în cadrul discuţiilor şi al lucrurilor angajate în faţa românilor prin parteneriat", el va fi cel mai bun partener al tuturor şi în continuare.

"Cred că românii s-au săturat de certuri, de scandaluri şi de tot felul de şicane pe care să şi le pună unii altora, au nevoie să vadă că toţi trag la aceeaşi căruţă şi, când vine vremea alegerilor, atunci fiecare să ne aprecieze pentru ceea ce am făcut, nu pentru cum ne certăm unii cu alţii în fiecare zi la radio sau televizor", a adăugat şeful Guvernului.

Întrebat dacă există vreo variantă în care să nu rămână patru ani la Palatul Victoria, Boc a arătat că a fost semnat un angajament pentru patru ani şi că va rămâne la Guvern atât timp cât angajamentele vor fi respectate.

Preşedintele Băsescu a declarat, luni seara, la o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Paris, că s-a dezamăgit şi pe sine când a luat decizia de a susţine, în decembrie 2008, o alianţă între PDL şi PSD, spunând că a făcut aceasta pentru a asigura stabilitatea politică a României.

El a adăugat că, dincolo de a se dezamăgi, avea obligaţia să garanteze României o soluţie stabilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc despre Alianţa PDL-PSD care provoacă dezamăgirea lui Băsescu: Asta ne-au dat românii, asta avem.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Boc despre Alianţa PDL-PSD care provoacă dezamăgirea lui Băsescu: Asta ne-au dat românii, asta avem1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei