Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2009 - Anul XIV, nr. 108 (4094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camera a respins înfiinţarea unei comisii de anchetă privind preţul gazelor naturale

Marţi, 12 Mai 2009 (13:36:20)
Camera Deputaţilor a respins, marţi, propunerea deputatului PD-L Adrian Gurzău, membru al Comisiei de abuzuri, de a înfiinţa o comisie de anchetă privind preţul gazelor naturale.

Propunerea lui Gurzău a fost susţinută doar de 51 de deputaţi, 9 s-au abţinut, 137 de parlamentari aparţinând PSD, PNL şi UDMR au fost împotrivă, pe motiv că există deja o comisie parlamentară de anchetă care analizează situaţia din domeniul energetic.

Deputatul PDL a susţinut, în plenul Camerei Deputaţilor, că preşedintele ANRE Petre Lificiu a fost audiat de Comisia pentru abuzuri a Camerei şi a susţinut că ar fi necesară o comisie de anchetă.

"Nu doresc înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru a avea o maşină sau un birou, ci pentru a afla adevărul şi a reduce preţul gazelor naturale, care să fie plătite cum plăteşte orice cetăţean european", a explicat deputatul PDL. El a fost susţinut şi de colegul său de partid Petre Călian, care a apreciat că, dacă nu se solicită logistică, ar putea fi înfiinţată o comisie de anchetă pe tema gazelor naturale.

Reprezentanţii PSD, UDMR şi ai PNL au susţinut, însă, că nu se justifică înfiinţarea unei astfel de comisii, în condiţiile în care este înfiinţată deja în cadrul comisiei de industrii a Camerei o comisie de anchetă pentru domeniul energetic.

Comisia pentru abuzuri a camerei Deputaţilor a solicitat, luni, la propunerea deputatului PDL Adrian Gurzău, înfiinţarea unei comisii de anchetă privind preţul gazelor naturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera a respins înfiinţarea unei comisii de anchetă privind preţul gazelor naturale.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera a respins înfiinţarea unei comisii de anchetă privind preţul gazelor naturale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei