Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2009 - Anul XIV, nr. 108 (4094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Luhan şi-a lansat cartea „Managementul comparativ. Adaptare la economia capitalistă”

Marţi, 12 Mai 2009 (13:38:50)
Candidatul PD-L la alegerile europarlamentare, suceveanul Petru Luhan, situat pe locul 8 pe lista partidului, şi-a lansat luni cartea în limba germană, cu titlul “Komparatives Management. Anpassung an die kapitalistische Wirtschaftsweise”, în traducere „Managementul comparativ. Adaptare la economia capitalistă”. Evenimentul, desfăşurat la Academia de Științe Economice București, sala Moxa s-a bucurat de prezenţa a aproximativ 300 de studenţi, cadre didactice şi reprezentaţi ai mass-media. Lucrarea, în limba germană, face o comparaţie între managementul firmelor din ţările foste comuniste aflate în proces de transformare spre economia capitalistă şi managementul firmelor din Europa de Vest. „Scrierea acestei cărți a pornit de la cererea mare, de pe piață, a informațiilor referitoare la diferențele structurale dintre nivelurile de management economic, din diferite regiuni ale lumii - în special ale celor din estul şi din vestul Europei. Această carte arată distinctiv contrastul dintre economia planificată (comunistă) și economia capitalistă, descrie cultura organizațională şi impactul acesteia asupra managementului internaţional într-o formă foarte simplă. Maniera de abordare despre știința managementului și modalitățile de gestionare a potențialului unei companii sunt considerate ca fiind un nou concept în literatura de specialitate”, a declarat Petru Luhan. Lansarea cărţii a fost urmată de susținerea unui curs de management comparativ, precum și a unui curs practic, Petru Luhan dorind să împărtășească studenților din experiența pe care o are în managementul german, în managementul public și privat românesc. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan şi-a lansat cartea „Managementul comparativ. Adaptare la economia capitalistă”.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 5 voturi
Luhan şi-a lansat cartea „Managementul comparativ. Adaptare la economia capitalistă”1.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei