Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2009 - Anul XIV, nr. 81 (4067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CV Tudor: Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European

Miercuri, 8 Aprilie 2009 (15:31:14)
Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri că mizează pe obţinerea a cinci locuri în Parlamentul European şi că Gigi Becali, care ocupă locul doi pe listele PRM, se află "pe vehicolul care îi va duce în Parlamentul European".

"Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European. E momentul ca forţele iubitoare de ţară să candideze (pentru PE - n.r.)", a spusVadim Tudor.

Vadim Tudor a spus că pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare nu sunt alţi membri ai PNG şi a precizat că este prematur să vorbească despre o eventuală fuziune între PRM şi PNG.

C.V. Tudor a făcut şi calcule privind scorul pe care ar putea să-l obţină în alegeri, el adunând procentele pe care le-ar avea PNG şi PRM ajungând la un procent de 7% despre care liderul PRM a spus că ar putea fi obţinut de la "electoratul naţionalist autentic".

Vadim Tudor a mai spus că Becali reprezintă "un simbol" şi are un suflet curat. Întrebat ce i-a transmis Becali din închisoare, C.V. Tudor a spus: "Mă iubeşte, mă pupă şi că va fi bine şi că are un moral bun şi noi contribuim la moralul lui".

Vadim Tudor a arătat că şi-a făcut o datorie de onoare prin faptul că i-a oferit lui Becali locul doi pe listele pe alegerile europarlamentare apreciind că finanţatorul Stelei "merită cu prisosinţă acest lucru".

"Sunt omul care apără toate cauzele aparent pierdute", a mai spus liderul PRM, care a precizat că i-a semnat lui Gigi Becali carnetul de membru al PRM.

El a ţinut să precizeze că a trecut peste orice polemică cu Becali, pentru că finanţatorul Stelei "are nevoie de ajutor".

Mai mult, Vadim Tudor a afirmat că PRM va intra în Parlamentul European.

"Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European. E momentul ca forţele iubitoare de ţară să candideze (pentru PE - n.r.)", a adăugat Vadim.

Vadim Tudor a precizat că din superstiţie nu a vrut să facă declaraţii de presă până după momentul depunerii listelor cu candidaţii pentru Parlamentul European şi că pe aceste liste Becali figurează pe locul 2.

Vadim Tudor a aşteptat în sala Biroului Electoral Central 20 de minute pentru ca vicepreşedintele partidului Dan Claudiu Tănăsescu să vină cu listele candidaţilor pentru Parlamentul European.

În acest timp, C.V. Tudor a împărţit judecătorilor din BEC CD-uri cu muzică românească şi cu romanţe şi cărţi scrise de el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CV Tudor: Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CV Tudor: Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei