Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2009 - Anul XIV, nr. 80 (4066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană nu exclude o altă majoritate dacă ajunge preşedinte

Marţi, 7 Aprilie 2009 (13:19:15)
Liderul PSD, Mircea Geoană, afirmă că dacă va ajunge preşedinte în urma alegerilor din toamnă va judeca actuala majoritate PDL-PSD prin prisma situaţiei sociale şi economice şi în funcţie de realităţile electorale ale momentului, realităţi care nu pot exclude variante de formare de noi majorităţi.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a făcut aceste declaraţii luni seară, la TVR.

Întrebat ce se va întâmpla cu coaliţia PDL-PSD după alegerile prezidenţiale, Geoană a spus că actuala majoritate are potenţial să continue, dar realităţile electorale ale momentului respectiv nu pot exclude alte variante de formare de noi majorităţi.

"Are potenţial să continue, să-şi facă datoria (coaliţia PDL-PSD - n.r.). Eu cred că rezultatul prezidenţialelor este mult mai important decât numele primului-ministru sau majoritatea din Parlament. Cred că preşedintele care va conduce România va avea mai multe lucruri de făcut, în sensul de a aduce naţiunea noastră într-o logică de coerenţă şi solidaritate. Din punct de vedere al preşedintelui, şi dacă voi fi eu acela, evident că voi judeca în primul rând prin prisma situaţiei sociale şi economice. Nu sunt probleme deosebite pentru ca majoritatea PSD-PDL să continue. Evident, va trebui să ţină cont şi de realităţile electorale ale momentului respectiv. Cum nu pot fi excluse nici alte variante de formare de noi majorităţi. Dar n-aş spune egalitate între schimbarea preşedintelui şi dispariţia acestei majorităţi. Dar cred că un om ceva mai parolist în fruntea statului ar face bine predictibilităţii şi stabililităţii guvernamentale", a adăugat Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană nu exclude o altă majoritate dacă ajunge preşedinte .
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană nu exclude o altă majoritate dacă ajunge preşedinte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei