Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 apr 2009 - Anul XIV, nr. 80 (4066)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai e puţin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Am fost sâmbătă seara la handbal. E primul meci de cupă europeană la care merg. Dar cu siguranţă nu şi ultimul. Mi-am propus să mai văd încă două în ediţia asta, şi pe toate din cea următoare. De aici, presupun că aţi dedus că îi văd pe ai noştri atât în finală cât şi urcând în clasamentul Ligii Naţionale măcar pe locul 6, ceea ce ne va da drept de înscriere şi în ediţia următoare a Cupei Challenge. Sunt convins de capacitatea echipei noastre de a depăşi destui adversari la acest nivel, dovada fiind chiar meciul de sâmbătă în care austriecii de la Krems practic n-au avut replică. Dincolo de orice altceva, trebuie remarcată seriozitatea pe care antrenorul Ghervan a indus-o şi elevilor săi, precum şi importanţa prezenţei în teren a lui Bibirig, un mare jucător, extrem de important în ambele faze ale jocului. Chiar dacă nu mai are viteza de acum 10 ani, „Bibi” trage de rupe, pasează impecabil, blochează cam tot ce se poate bloca, pe semicerc, atunci când suntem în apărare, iar golul înscris de la semicercul (nostru!) de 6 metri a fost o execuţie de... Maradona! Prilej cu care trecem la fotbal, nu înainte de a le mai mulţumi o dată handbaliştilor pentru bucuria pe care ne-o toarnă în suflete.

Cetatea Suceava (pe care de mai bine de un an firma de pariuri „Meridianbet” o scrie „CATATEA”, pe teletextul Antenei 3, pagina 241, fără ca vreun cretin de acolo să se sesizeze) a dovedit în ultima etapă, cea de sâmbătă, că face performanţă... mai ales când nu joacă! Glumesc, desigur, dar dincolo de revigorarea echipei de după plecarea lui Pană (eu tot nu sunt sigur că n-a fost o „răscoală” a jucătorilor), etapa asta în care n-am jucat ne-a creat toate premisele salvării. Ştiinţa Bacău, de sub noi, a mai pierdut 3 puncte la „adevăr”, acelaşi lucru petrecându-se şi cu Dinamo II, de deasupra noastră, ăştia pierzând, e drept, doar 2 puncte, prin egalul obţinut de FCM Bacău în deplasare. Dacă batem duminică pe Buftea care, de pe locul 7, n-are nici un obiectiv, iar Sportul o bate pe Dinamo, ne-am scos. Păi, nu era mai bine dacă nu jucam deloc, încă de la începutul campionatului? Şi mai am o propunere: dacă tot rezolvă Ovidiu Murariu ce n-a fost în stare Pană, poate nu-i va trece nimănui prin cap să-l schimbe la sfârşitul campionatului. Cer prea mult?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai e puţin.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mai e puţin5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei