Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc susţine traficul pe două roţi, dar spune că este greu să ceri şoferilor să renunţe la maşini

Joi, 12 Martie 2009 (13:36:13)
Premierul Emil Boc a declarat că personal şi instituţional susţine traficul pe două roţi, pentru deblocarea circulaţiei rutiere, dar că într-o economie complexă e greu să ceri şoferilor să renunţe la comoditatea maşinii, apreciind însă că cele două modalităţi de transport pot fi dezvoltate simultan.

"În privinţa traficului pe două roţi, pot să vă spun că eu îl încurajez şi îl susţin atât personal, cât şi instituţional, atât cât va fi posibil, nu numai pentru faptul că ar ajuta la deblocarea traficului rutier, dar este şi foarte sănătos. Evident, într-o economie complexă, este greu să îi ceri fiecărui cetăţean să facă acest efort de a renunţa la comoditatea automobilului şi a trece la vehiculul pe două roţi, dar se poate merge în paralel, în parteneriat. Fiecare oraş trebuie să aibă piste pentru biciclişti, fiecare oraş trebuie să pună la dispoziţie modalităţi alternative la traficul pe patru roţi, astfel încât cele două pot fi complementare şi nu exclusive", a spus Boc, joi, în cadrul conferinţei Mediafax Talks about Auto Industry.

El a arătat că susţine ambele modalităţi de transport rutier, cu autoturismul şi cu bicicleta, care nu se exclud reciproc.

Întrebat de către participanţi ce părere are despre extinderea programului de casare a maşinilor uzate şi pentru persoanele juridice şi acordarea primei de casare pentru autovehicule achiziţionate în leasing, şeful Guvernului a arătat că aceste propuneri sunt deocamdată în analiză, iar un răspuns va fi formulat după o analiză de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc susţine traficul pe două roţi, dar spune că este greu să ceri şoferilor să renunţe la maşini.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc susţine traficul pe două roţi, dar spune că este greu să ceri şoferilor să renunţe la maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei