Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că decizia Parlamentului European de a aloca 11,8 milioane de euro pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţiile de anul trecut din mai multe judeţe ale Moldovei nu poate decât să-l bucure. Flutur, care a prezentat în faţa plenului Parlamentului Europei necesitatea alocării acestor fonduri, a salutat decizia finală a forului european.

„Este o decizie benefică pentru toate judeţele din Moldova afectate de inundaţii, şi mă refer aici la Suceava, Maramureş, Iaşi, Botoşani şi Neamţ”, a spus Flutur, care a adăugat că a primit o scrisoare din partea preşedintelui comisiei de bugete a Parlamentului European, în care acesta a apreciat modul în care a fost susţinută „cauza” judeţelor afectate de inundaţii.

Flutur a mai precizat că potrivit raportărilor oficiale, judeţul Suceava a înregistrat cele mai mari pagube în urma inundaţiilor din vara anului trecut. El a precizat că pagubele din judeţul Suceava se ridică la aproximativ 40% din totalul înregistrat la nivelul judeţelor Moldovei.

Preşedintele CJ Suceava a spus că distribuirea sumelor alocate de Parlamentul European se va face de către premierul României, Emil Boc.

„Am discutat cu primul-ministru astfel încât distribuirea sumelor către judeţele afectate de inundaţii să se facă cât mai repede”, a spus Flutur.

Parlamentul European a anunţat, în cursul zilei de ieri, că s-a aprobat alocarea sumei de 11,8 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru cinci judeţe din Moldova afectate de inundaţiile din anul 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE.
 Vizualizări articol: 1867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Judeţul Suceava ar putea să obţină cea mai mare parte din banii alocaţi de PE3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(12 mar 2009, 13:44:32
rog respectuos toti carcotasii care au ceva cu omul Flutur sa ne spuna si la articolul de fata daca il doare in cot de judet pe acest personaj...da, nimeni....stim si de ce...pentru ca noi punem in balanta faptele rele,iar cele bune trec neobservate...
1.1  RE: ... trimis de
(12 mar 2009, 14:07:40
Sa stiti ca exista si oameni care nu judeca ,cu jumatati de masura.Nu as vrea sa spun prea multe deoarece iarasi voi fi catalogata ca vad doar lucrurile bune facute de domnul Flutur.Pai daca talerul lucrurilor bune facute pentru acest judet de catre domnul Flutur este ingreunat de fapte este musai ca merita laudele si stima noastra.Si ca om este UN OM INTRE OAMENI!!!!Dar,din pacate este reala acea vorba...pana la Dumnezeu ne mananca sfintii.

PS.Domnului Flutur nu pot decat sa-i urez multa putere de munca si sa-i spun ca sunt mandra de faptul ca locuiesc in acest judet binecuvantat de Dumnezeu.Sunt fericita ca in sfarsit cuiva ii pasa de Suceava si nu numai....de toata Moldova!!!
2.   Pentru inculpatul ZARAZA trimis de
(12 mar 2009, 15:01:03
Tovarase Zaraza vom vedea cum vor fi cheltuiti banii si cine va face receptia lucrarilor , sa nu fie lupul baci la oi , ceva imi spune ca esti cam tinerel sa intelegi anumite afaceri si modul cum se desfasoara ele mai ales cand e vorba de bani multi , probabil vor fi alocati o parte din acesti bani judetului Suceava , dar in nici un caz nu este meritul vreunui om din Suceava , sa fim seriosi , banii se vor topi repede iar lucrarile vor stagna , doar traim in Romania !
3.   Pt 123456 trimis de
(12 mar 2009, 18:00:28
Ramane de vazut cum vor fi cheltuiti banii, important este ca cineva s/a zbatut sa obtina fonduri....din 90 nu am auzit pe cineva sa faca ceva cu adevarat pentru zona Moldovei, mereu am fost codasi la investitii in infrastructura. Hai totusi sa/i dam credit "inculpatului" Flutur pana ne demonstreza contrariul sau nu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei