Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mar 2009 - Anul XIV, nr. 58 (4044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase şi felul în care poate să jignească o femeie

Joi, 12 Martie 2009 (18:08:21)
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, la Timişoara, că este uimită de nivelul la care a ajuns Adrian Năstase şi de felul în care acesta poate să jignească o femeie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Roberta Anastase s-a declarat uimită, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, de felul în care Adrian Năstase "poate să jignească o femeie", după ce, miercuri, ea refuzase să se aşeze lângă acesta în sala de şedinţe a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

"Îmi doresc ca dialogul să fie unul civilizat şi de aceea spuneam că mă uimeşte nivelul la care a ajuns Adrian Năstase şi felul în care poate să jignească, până la urmă, o femeie", a spus Anastase.

Ea a declarat că subiectul este nesemnificativ.

"Pentru mine este un subiect nesemnificativ. Pentru mine, a conduce Camera Deputaţilor împreună cu colegii mei din Biroul Permanent este legat de eficienţă şi nu de formalismul aşezării într-un anumit fel", a spus Anastase.

Potrivit acesteia, gestul lui Adrian Năstase este "un pic ieşit din comun".

"Un lucru foarte important este să reuşim să schimbăm ceva din ceea ce înseamnă percepţia oamenilor cu privire la funcţionarea noastră, a Parlamentului, mai puţin mă interesează anumite gesturi pe care le consider un pic ieşite din comun", a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Conducerea Camerei Deputaţilor a discutat, miercuri, timp de 40 de minute, pe tema locurilor în sala de şedinţe a BP, după ce preşedintele acestui for, Roberta Anastase, a refuzat să mai stea lângă vicepreşedintele Adrian Năstase, care a opinat că probabil o intimidează intelectual pe colega sa.

Roberta Anastse a declarat, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că "unii se ţin de formalisme, iar alţii de treabă" şi că a preferat să îi aibă în stînga şi în dreapta sa pe vicepreşedinţii Ioan Oltean (PDL) şi pe Daniela Popa (PSD).

"Domnul Adrian Năstase este obişnuit să-şi exercite puterea prin formalism", a explicat Roberta Anăstase de ce nu mai vrea să stea lângă Năstase la şedinţele Biroului Permanent al Camerei.

Adrian Năstase a declarat, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că s-ar putea să o intimideze din punct de vedere intelectual pe preşedinta Camerei Deputaţilor.Secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea (PSD) a povestit cum a decurs şedinţa de miercuri a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

"Am stat 40 de minute ca să vedem cine, unde îşi are locul. (...) Domnul Adrian Năstase a venit mai devreme la şedinţă şi a constatat că locul principal, adică cel din mijloc, care este al preşedintelui Camerei, era ocupat. Domnul Adrian Năstase a considerat că abordarea este neprincipială, iar doamna Roberta Anastase a considerat că vrea să stea între domnul Ioan Oltean şi Daniela Popa. A fost o schimbare din dorinţa de repoziţionare", a explicat Zgonea.

Într-o postare pe blogul personal, Adrian Năstase scrie, joi, că că a găsit pe internet, în timp ce căuta articole despre "schimbarea scaunelor la BP-ul Camerei, de către Roberta Alma Anastase", câteva lucruri interesante, cum ar fi un material intitulat "Alma - o altă specie de oameni?".

Menţionând că mai mulţi prieteni i-au atras atenţia asupra faptului că, la concurenţă cu Acordul cu FMI, ziarele tratează, "suculent", schimbarea scaunelor în Biroul Permanent al Camerei de către Roberta Alma Anastase, deputatul PSD spune că a găsit, căutând pe internet articole referitoare la acest "subiect monden", câteva lucruri interesante.

"Iată, în www.acasamagazin.ro/acasa «Alma îşi susţine ultimul spectacol», un fragment amuzant: «Franco o roagă pe Alma să n-o părăsească pe Roberta şi Alma este impresionată de această discuţie. Roberta o vede plângând şi îl insultă pe Franco, fiind convinsă că el a făcut-o să plânga. Mai târziu, află de la Diego că Alma este foarte preocupată de soarta ei….»", scrie Năstase, adăugând că speră să nu fie transferate astfel de telenovele la Parlament.

Deputatul PSD scrie că a mai găsit pe www.descopera.ro/maratonul-misterelor un articol interesant: "Alma - o alta specie de oameni?".

"Şi m-am speriat («Acum câteva sute de ani pastorii din Asia Centrală i-au denumit Alma. În dialectele locale termenul se traduce prin ‘om salbatic’ Dacă s-ar reuşi, într-un final, capturarea unui (unei n.b.) Alma, oamenii de ştiinţă s-ar putea confrunta cu nimeni altul decât faimosul Om din Neanderthal»", continuă el.

Revenind la Parlamentul României, Năstase apreciază că "puţin respect din partea celor cu sânge proaspăt sosiţi în Parlament" nu ar fi inutil.

"Am colaborat de-a lungul anilor cu Ion Raţiu, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Gabriel Ţepelea şi mulţi alţii - persoane cu care am avut divergenţe politice majore. Dar nu îmi aduc aminte să ne fi jignit vreodată. Oare «noua clasă politică» să fi pierdut, sub îndrumarea dirigentelui de la Cotroceni, sensul unui respect minimal în viaţa politică?", mai scrie el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase şi felul în care poate să jignească o femeie.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase şi felul în care poate să jignească o femeie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei