Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2009 - Anul XIV, nr. 39 (4025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu i-a acţionat luni pe Boc şi Iancu în justiţie şi cere daune de 200.000 lei

Miercuri, 18 Februarie 2009 (15:47:57)
Preşedintele PNL a anunţat, miercuri, că i-a acţionat în judecată pe premierul Emil Boc şi pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmaţiile lansate în cazul Sterling, cerând daune în valoare de 100.000 de lei fiecăruia.

"După cum ştiţi, eu am demarat deja o acţiune în Justiţie, pot să vă anunţ în mod oficial că acţiunea a fost depusă", a susţinut Tăriceanu, la finalul Delegaţiei Permanente.

Întrebat ce daune cere, Tăriceanu a spus că nu va cere sume simbolice, menţionând că nu mai ţine minte cifrele exacte.

La rândul său, liberalul care s-a ocupat de acţiunea în instanţă în cazul Sterling, Tudor Chiuariu, a declarat că Tăriceanu le cere celor doi politicieni daune în valoare de 200.000 de lei, respectiv câte 100.000 de lei fiecăruia.

Acţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu împotriva lui Emil Boc a fost depusă la Judecătoria sectorului 6 din Capitală, în timp ce cea vizându-l pe Iulian Iancu a fost înregistrată la Judecătoria sectorului 4.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercurea trecută, că a hotărât să facă apel la justiţie în scandalul Sterling, întrucât nu este dispus să tolereze calomniile şi minciunile fostului secretar de stat Iulian Iancu şi a premierului Emil Boc pe acest subiect.

"Eu am hotărât să fac apel la justiţie, pentru că nu sunt dispus să tolerez calomniile şi minciunile unor oameni care ar trebui să se ocupe cu totul şi cu totul altceva, şi aici mă refer la secretarul de stat Iulian Iancu şi primul-ministru Boc", a spus Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

"Voi face o acţiune civilă prin care voi cere instanţei să stabilească adevărul şi voi cere daune celor în cauză. Nu le cer, din respect pentru instanţă doar un leu simbolic, pentru că problemele de imagine pe care mi le-au creat, colegilor, partidului în sine, nu sunt de valoare unui leu. Oamenii aceştia, Boc, trebuie să înţeleagă într-un stat de drept, trebuie să-şi măsoare cuvintele. Nu ne jucăm cu cuvintele", a spus Tăriceanu, anunţând că vor fi daţi în judecată "toţi cei care au făcut afirmaţii calomnioase pe cazul Sterling".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu i-a acţionat luni pe Boc şi Iancu în justiţie şi cere daune de 200.000 lei.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu i-a acţionat luni pe Boc şi Iancu în justiţie şi cere daune de 200.000 lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei