Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2009 - Anul XIV, nr. 39 (4025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Dosar penal în cazul podului construit într-o zi de sătenii din Marginea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sătenii din comuna Marginea vor da cu subsemnatul la poliţie în legătură cu podul din lemn pe care l-au construit, într-o singură zi (vineri, 6 februarie), pe Drumul Naţional 17 A, fără a avea o autorizaţie în acest sens.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Viorel Damu, a declarat, ieri, că la instituţia pe care o conduce a fost depusă în acest caz o plângere penală de către Agenţia Naţională a Apelor Române şi a fost întocmit un dosar penal.

„E vorba de un denunţ penal împotriva cetăţenilor din Marginea care au executat în regie proprie, fără nici un fel de autorizaţie, un pod din lemn peste râul Suceviţa, situat în amonte de podul avariat de pe DN 17 A”, a declarat Damu.

Prim-procurorul rădăuţean a mai spus că dosarul penal va ajunge la poliţie, urmând să se facă o anchetă privind împrejurările în care s-a construit acel pod şi persoanele responsabile de ridicarea construcţiei ilegale.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a precizat că, potrivit Legii Apelor, constructorii acelui pod riscă între 1 şi 3 ani de închisoare sau o amendă de până la 70.000 de lei. 

În urmă cu aproape două săptămâni, sătenii din comuna Marginea au pus mână de la mână şi au construit un pod, într-o singură zi, pe DN 17 A, sătui să tot aştepte lucrările de reabilitare promise de autorităţi la vechiul pod peste pârâul Suceviţa, distrus în urma inundaţiilor din vara anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal în cazul podului construit într-o zi de sătenii din Marginea.
 Vizualizări articol: 2410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 17 voturi
Dosar penal în cazul podului construit într-o zi de sătenii din Marginea3.8517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari !! trimis de
(18 feb 2009, 11:51:03
In primul rand vreau sa-i felicit pe cetateni pentru aceasta initiativa. Daca nu ar fi existat oameni ca ei nici acuma nu am fi avut curent electric sau drumuri in lumea asta!

Prin actiunea lor au dovedit ca sunt adevarati cetateni, adevarati patrioti si buni constructori.

Tribunalul nu poate sa bage un sat intreg la puscarie! Eu sunt alaturi de ei, macar spiritual!

Iar domnului Flutur vreau sa-i transmit urmatoarele: Rusine autoritatilor pentru ca nu au fost in stare sa faca macar o punte! Acesteia sunt adevaratii bucovineni si nu aceea care pierd vremea pe la Bucuresti zi de zi pe langa Boc si Basesecu!
1.1  RE: Felicitari !! trimis de
(18 feb 2009, 20:23:51
SUBSCRIU !!!! Perfect de acord !
2.   De data asta promt trimis de
(18 feb 2009, 11:53:17
cum era si de asteptat reactia conducerii de rahat a judetului nu s-a lasat asteptata un an ca podul. trebuie sa iasa lumea in strada ca nu se mai poate suporta nesimtirea magarilor astia...!

3.   Rusine trimis de
(18 feb 2009, 12:08:42
Rusine magarilor care au depus plangerea penala.

Domnu' Flutur, de asta te-am votat? Ca sa lasi oameni nevinovati, care au dat bani, au muncit si au facut INTR-O ZI podul, sa fie urmariti penal si sa plateasca amenzi? Sunteti doar niste profitori si niste mincinosi toti, indiferent de haita politica din care faceti parte. In loc sa ajutati oamenii, voi le dati in cap. Care o fi problema, v-au dat peste cap calculele la cum sa impartiti comisioanele din constructia podului?

Oamenii aia au facut intr-o zi un pod pe care voi il tot amanati de atata vreme. Acum ii dati in judecata pentru ca v-au demonstrat ca se poate?
4.   Halal!! trimis de
(18 feb 2009, 12:12:27
Domnilori din conducere!!?? Sunteti de rasul curcii si mai mult decat atat sunteti de o nesimtire iesita din comun!!! Era de asteptat sa se trezeasca o putoare de la nu stiu ce agentie sa dea in judecata niste adevarati gospodari si oameni cu simtul raspunderi ca cei din Marginea. Ar trebui pusi la zid si impuscati mintile astea luminate care conduc tara asta.Sa va fie rusine

5.   "mesterul Manole" trimis de
(18 feb 2009, 12:43:09
Se pare ca legenda nu a pierit din sufletul sufletul Romanului. El face si tot el desface. S=ar putea ajunge la un miting puternic, demonstratii sa stie toata tara si sa se ia o masura de intelegere. Probabil ca-i mai rusinos sa-ti recunosti ipotenta decat sa arati cu degetu' dupa altii! Asa-i romanu'!
6.   Rusine! trimis de
(18 feb 2009, 12:51:55
Sa se adune toti cei afectati de lipsa acelui pod care nu s-a mai reconstruit si sa dea in judecata pe cei care nu-si fac treaba si se fac ca ploua! Eu nu pot sa imi explic un lucru, cu ce mama naibi ii incurca pe cei de la Agentia Nationala a Apelor Rom�ne acel pod strict necesar comunitatii????
7.   RUSINE trimis de
(18 feb 2009, 13:10:50
in ce hal arata toate drumurile din judet, in cat timp vor termina drmul pana la dorna?? unde sunt banii folositzi la refacerea acelor drumuri in zeci si zeci de ani???? acestea nu sunt fapte penale??? OARE MAI PUTEM VORBI DE AUTOSTRAZI SAU MACAR LARGIREA A CEEA CE ESTE???!!!.................... RUSINE, RUSINE!!!
8.   Rusine din partea autoritatilor trimis de
(18 feb 2009, 13:52:48
Cum se poate ca cei de la protectia apelor sa-i de in judecata pe acei oameni care si-au facut podul pe banii si munca lor, cand autoritatile stau cu mana in buzunar si nu fac nimic, iar ei vor sa ii mai stoarca de niste bani pe localnici. Sa le fie rusine autoritatilor!!!!!!
9.   Alta data sa-i mai votati... trimis de
(18 feb 2009, 13:58:01
Ce au reusit sa faca acei oameni intr-o zi, nu au reusit aceste jeguri de la conducere sa faca in doi ani. Nu s-au inteles la comisioane!!!!!!!!!!??????? Vin si eu cu o idee: Acel om care a fost cu initiativa de a construi podul intr-o zi sa-si depuna candidatura de primar! sigur e un bun gospodar.
10.   Am si eu o propunere trimis de
(18 feb 2009, 14:35:42
Si chiar sper ca ma citesc cei care au construit podul. Deschideti un cont in banca, faceti-l cunoscut ( 2 tablite langa pod ), iar pe tablite scrieti: CONT DESCHIS PENTRU A PLATI AMENDA PENALA PE CARE NE-O DA STATUL, DUPA CE AM CONSTRUIT INTR-O ZI PODUL PE CARE EI NU REUSESC SA-L FACA DE UN AN. Cred ca multi participanti la trafic - si nu numai - ar trimite bani. Si cu ajutorul presei, care sa faca public acest lucru, s-ar strange banii pentru amenda.

...In ce tara traim, nu-mi vine sa cred. Sper sa ajunga si la presa centrala stirea asta cu dosarul penal.
11.   Asa ceva... trimis de
(18 feb 2009, 16:35:44
In primul rand BRAVO !!! acelor oameni care nu au mai avut rabdarea sa suporte indiferenta autoritatilor,in al doi-lea rand rusine celor de la A.N.a apelor romane,ca repede au adulmecat de unde se poate face rost de o amenda ca si hienele cand simt miros de cadavru.Dupa 20 de ani de la revolutie,cand nu s-a facut nimic bun in tara asta,marginenii au dat dovada ca daca vrei...poti.
12.   Re trimis de
(18 feb 2009, 21:22:38
Intrati pe Google si tastati "megafrauda cu fonduri europene" , articol aparut in ziarul Ziua din data de 15 mai 2007 . Cititi si comentati .

.....asta e romania , penal raspund doar fraierii si nustiu pana cand , probabil pana li s-o umple paharul
12.1  RE: Re trimis de
(19 feb 2009, 07:26:42
Subscriu.

In Romania, fraierii cred promisiunile electorale gen Flutur &Co si ...

Fac oamenii ceva si hop tovarasii sa le dea in bot. Doar trebuie sa mimeze si ei ca fac ceva, nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei