Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2009 - Anul XIV, nr. 39 (4025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Economici

Flutur reduce drastic cheltuielile la Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că instituţia pe care o conduce va reduce cheltuielile la mai multe capitole bugetare.

Flutur a arătat că, având în vedere constrângerile bugetare, vor fi reduse la jumătate cheltuielile pentru echipamente, maşini şi mobilier, în timp ce sumele pentru achiziţionarea de bunuri şi servicii vor fi reduse cu 15%.

El a mai arătat că în anul 2009 se va renunţa şi la investiţiile în modernizarea cabanei pe care CJ Suceava o deţine în localitatea Călineşti, precum şi a casei memoriale Simion Florea Marian din Suceava.

De asemenea, Gheorghe Flutur a decis să reducă cheltuielile cu convorbirile telefonice, atât la personalul din cadrul Consiliului Judeţean, cât şi din instituţiile subordonate. El a precizat că vor fi plafonate atât convorbirile de pe telefoanele mobile ale Consiliului Judeţean, cât şi pe telefoanele fixe.

 

Reduceri de personal la centrele sociale din judeţ

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a mai arătat că a solicitat avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pentru blocarea celor 200 de posturi vacante la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului. El a arătat că prin blocarea celor 200 de posturi se realizează o reducere cu 10% a cheltuielilor aferente Direcţiei de Asistenţă Socială.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că, începând de anul acesta, centrele sociale din judeţ, aflate în subordinea CJ Suceava, nu vor mai avea personalitate juridică proprie. El a dat ca exemplu centrele din Sasca, Mitocul Dragomirnei şi Costâna, unde schema de personal va fi redusă, actualii directori urmând să ocupe funcţii de şefi de centre. Flutur a precizat că la aceste centre vor dispărea funcţiile de contabil şefi, iar salariile personalului rămas vor fi reduse.

„Vor rămâne scheme reduse de personal, având în vedere că toate aceste centre nu vor mai avea personalitate juridică. Vreau să precizez că nu vreau să vorbesc despre reducerile de personal, de câţi vor fi trimişi în şomaj, pentru că nu acesta este scopul nostru. Vom face eforturi pentru ca impactul să fie cât mai mic, însă nu excludem posibilitatea de a avea şi o uşoară reducere de personal”, a spus preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur reduce drastic cheltuielile la Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 2984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Flutur reduce drastic cheltuielile la Consiliul Judeţean2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(18 feb 2009, 14:07:27
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur ar trebui sa lase liber postul ce-l ocupa si sa nu mai ia banii pentru sal. lui, nu a facut nimik pentru Suceava, decat k a taiat toate padurile si si-a marit considerabil bugetul propriu!
2.   Domnule Flutur... trimis de
(19 feb 2009, 10:49:22
... poate incepeti reducerea personalului pornind de la angajatii dvs. care nu traiesc din salariul de bugetar, pentru ele acesta fiind un chilipir! Daca va amintiti articolul scris tot in Monitorul aici: http://www.monitorulsv.ro/Loca

3.   Articol trimis de
(19 feb 2009, 10:51:36
"Elegante fara leafa de la serviciu" se numeste articolul si il gasiti in arhiva din data de 28.11.2007

Interesant a fost la vremea aceea, acum parca e si mai interesant, in vreme de criza si de restructurari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei