Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 feb 2009 - Anul XIV, nr. 39 (4025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie, motor!

Anchetă la Poliţia Suceava în urma unui filmuleţ apărut pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Anchetă la Poliţia Rutieră, după ce, marţi seara, la ştirile Pro Tv de la ora 19:00, a fost difuzat un filmuleţ, trimis de un telespectator, în care o maşină a poliţiei circula prin Suceava, din direcţia Bazar-Centru, cu girofarurile şi sirena pornite. Până aici nimic anormal, numai că în maşină, pe lângă cei doi poliţişti, se afla şi o a treia persoană, care, din ce reiese din înregistrare, nu face parte din structurile poliţiei.Respectivul individ e foarte încântat că merge cu maşina poliţiei, cu sistemele de avertizare acustice şi luminoase pornite, şi surprinde totul cu camera video a unui telefon mobil.  “Bă să-mi bag p…a dacă am avut vreodată parte să merg aşa...” e entuziasmat la culme individul de pe bancheta din spate. “ÎI dai până la maxim, a?”, se aude din nou pe înregistrare.Toate bune şi frumoase până în momentul în care în faţa maşinii de poliţie e un autocar, al cărui şofer nu reuşeşte, cel mai probabil din cauza traficului, să tragă dreapta şi să le facă loc oamenilor legii. “Trage, morţii mă-tii, pe dreapta”, se aude înjurând o altă voce decât cea a pasagerului de pe bancheta din spate. Nu se lasă mai prejos nici acesta din urmă: “Ia-i permisul, mă!” îl îndeamnă pe poliţistul de la volan, care, culmea, nu se mai grăbeşte nicăieri, şi îi cere prin staţie şoferului de autocar să tragă pe dreapta.Contactat telefonic, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a declarat că a cerut compartimentului de Inspecţie Internă o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cine erau cei doi agenţi de poliţie, persoana din spatele lor, şi de ce maşina de poliţie circula cu sirena şi girofarurile în funcţiune.Din primele informaţii, pasagerul de pe bancheta din spate a Logan-ului poliţiei rutiere ar fi un individ pe care oamenii legii îl duceau la spital să-i recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Răspunsul IPJ Suceava, în ediţia de joi a cotidianului Monitorul de Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă la Poliţia Suceava în urma unui filmuleţ apărut pe internet.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 13 voturi
Anchetă la Poliţia Suceava în urma unui filmuleţ apărut pe internet3.9513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte frumos!! trimis de
(18 feb 2009, 12:24:12
Asi vrea sa stiu daca era neaparata nevoie de tot balciul asta ca sa duca pe cineva la spital pentru ai recolta probe biologice?? Asi fi inteles daca avea viata in pericol, dar asa??? Ce-i mai interesant e ca in politia romana sunt o gramada de agenti care se cred zmeii zmeilor mai ales cand sunt in serviciu si din pacate lucruri de genul asta se intampla foarte des.Ei au dreptul sa circule cum vor pe strazile noastre, doar au imunitate nu?
2.   Unii din politia de suceava de caca! trimis de
(18 feb 2009, 12:52:08
Stimati politisti,

Sunteti in general baieti de treaba cu intentii bune, insa sunt unii care nu s-au putut evidentia nicaieri si o incearca intr-o masina alba cu girofar. Pacat, de ca sunt acceptati, lasati sa manjeasca imaginea politiei si asa sifonata! Spor la deratizare!
3.   Un vechi...proverb spune... trimis de
(18 feb 2009, 17:50:22
omul ...prost si vaca...slaba , nici o data nu se...intreaba !!

acum o...ghicitoare : cine e ...omul si cine e...vaca ??

acum...serios vorbind ; asa se...intimpla cand toata...PROSTIMEA ajunge la..."PUTERE" !!
4.   Gabori de 2 bani trimis de
(18 feb 2009, 18:21:06
FRATILOR STITI CE PATESC ASTIA CU LOGANUL?EXACT CE A PATIT SI RADU CATALIN CAND ERA BEAT AN TIMPUL SERVICIULUI SI DORMEA CU CAPUL PE VOLAN .TOTI FRAIERII SE DAU MARI CAND SCAPA DE LA TARUSI CA DE SUNT PRIPONITI.
5.   Si daca a zis ba poala ce???? trimis de
(18 feb 2009, 19:08:49
cati din noi nu injuram? cati din noi nu vorbim urat in trafic? sa nu fim ipocriti si sa aruncam cu rkacat pe "oamenii legii"...oricat unii nu ii au la inima...acu nu e momentu sa sara cu comentarii de gen " vai grobian...jignitor...lalal"

suntem un neam de prosti si trebuie sa ne obisnuim cu asta...
6.   Aceste proceduri sunt la ordinea zilei! trimis de
(18 feb 2009, 22:51:49
Politia rutiera este familiarizata cu astfel de practici! Abuz in serviciu, nesimtire... etc.
7.   Centura, cat costa centura....... trimis de
(19 feb 2009, 10:11:26
Fratilor dar codul rutier ii excepteaza pe politisti de la purtarea centurii? Sau nu mai este obligatorie???
8.   Unu din politie trimis de
(19 feb 2009, 12:51:17
domilor colegi sincer sa fiu mii rusine de comportamentul celor 2 colegi ai mei, degeaba se spune ca nu se stie cine sunt, o simpla verificare in arhiva ar scoate la iveala isprava celor doi, va dau un indiciu cand sa verificati si ce anume, pe data de 16 noiembrie 2008, a avut loc un accident cu un bmw in dumbraveni, va urez numai bine,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei