Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 ian 2009 - Anul XIV, nr. 9 (3995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Oprea a greşit grav faţă de partid şi a primit o sancţiune dură şi necesară

Miercuri, 14 Ianuarie 2009 (14:47:04)
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Snagov, comentând demisia lui Gabriel Oprea de la şefia PSD Ilfov, că "acesta a greşit grav faţă de partid", primind, în consecinţă, o sancţiune "dură şi necesară".

Mircea Geoană a arătat că se va stabili o conducere interimară a organizaţiei de Ilfov a PSD.

"Este decizia lui. A greşit grav faţă de partid şi a primit o decizie dură şi necesară. Aplicăm deciziile pe care BPN le-a luat", a comentat Geoană demisia lui Oprea de a demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov.

Geoană a mai arătat că Oprea va fi supus, totodată, judecăţii comisiei de arbitraj şi integritate morală a PSD, care este cea care decide în ceea ce priveşte excluderea lui Gabriel Oprea din partid.

Întrebat dacă şi alţi lideri ai PSD Ilfov urmează a fi excluşi, Geoană a precizat: "Nu cred că se intră acum într-o vânătoare de vrăjitoare, dar este clar că acei care au provocat incidentul de la sediul partidului vor trebui să plătească pe măsura faptei pe care au făcut-o.

Întrebat dacă şi vicepreşedintele PSD Ilfov, Gigi Neţoiu, este vizat de excludere, Geoană a întrebat, retoric: "Cine este Gigi Neţoiu".

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov, demisia sa fiind înaintată în cursul zilei de marţi preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Gabriel Oprea îşi motivează demisia considerând că este un gest de onoare şi de demnitate din partea sa faţă de membrii PSD să demisioneze din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov, în condiţiile în care BPN a PSD a decis să-i retragă sprijinul politic în ceea ce priveşte ocuparea funcţiei de ministru al Administraţiei şi Internelor.

"Luând act de decizia BPN de a-mi retrage sprijinul politic pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor consider că este un gest de onoare şi de demnitate din partea mea, precum şi de responsabilitate faţă de membrii PSD, să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Ilfov", se arată în cererea de demisie a lui Oprea.

Câteva sute de membri ai filialei Ilfov a PSD au protestat, marţi, în faţa sediului central al partidului, faţă de decizia conducerii de retragere a sprijinului politic ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Reprezentanţii PSD Ilfov care au protestat, marţi, la sediul central al partidului, au depus la secretariat o hotărâre a Consiliului Executiv al organizaţiei, privind susţinerea preşedintelui Gabriel Oprea în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Vicepreşedintele PSD Ilfov Gheorghe Neţoiu a declarat că a depus la sediul central al PSD o hotărâre a Consiliului Executiv al organizaţiei privind susţinerea preşedintelui Gabriel Oprea şi a aratat că decizia de excluderea din partid a acestuia este "prea drastică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Oprea a greşit grav faţă de partid şi a primit o sancţiune dură şi necesară.
 Vizualizări articol: 526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Oprea a greşit grav faţă de partid şi a primit o sancţiune dură şi necesară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei