Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 sep 2008 - Anul XIII, nr. 226 (3907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNG-CD va merge singur în alegeri, eu voi candida în Bucureşti, în Sectorul 5

Joi, 25 Septembrie 2008 (14:53:01)
Preşedintele PNG-CD, George Becali, a declarat, joi, că formaţiunea pe care o conduce se va prezenta singură în alegerile generale din 30 noiembrie, anunţând că el va candida pentru un mandat de deputat, în Sectorul 5 al Capitalei.

"Am convocat această conferinţă de presă pentru a anunţa că PNG-CD va merge singur în alegerile din 30 noiembrie pentru Parlamentul României. Ne-am gândit foarte bine şi ne bucurăm că a fost respinsă contestaţia PRM, pentru că votul uninominal avantajează PNG-CD. (...) Eu voi candida în Bucureşti în sectorul 5, pentru un post de deputat", a susţinut George Becali.

Liderul PNG a refuzat să anunţe şi colegiul electoral în care va candida, motivând că vrea ca celelalte partide să facă săpături, şi să vadă cine are curajul să candideze împotriva lui, adăugând că "îl va spulbera" pe cel care va intra în cursa electorală alături de el.

Becali a precizat că a ales Sectorul cinci al Capitalei pentru că în judeţul Ilfov, unde locuieşte, va câştiga sigur alegerile. "Am ales Sectorul 5 pentru oricum Ilfovul îl voi câştiga şi cu alte persoane. Ce rost are să irosesc un colegiu în care pot să scot un deputat. În Sectorul 5 vom avea doi deputaţi şi un senator", a adăugat George Becali.

Preşedintele PNG a subliniat că alături de el, la sectorul 5, va mai intra în cursa electorală fostul candidat la primăria acestui sector, Bogdan Becheanu, într-un colegiu limitrof.

În ceea ce priveşte restul candidaţilor cu care se va prezenta PNG la alegerile parlamentare, George Becali a menţionat că partidul a fixat 90% din candidaţi pentru colegiile din ţară, dar a preciazat că formaţiunea nu vine cu nume sonore în aceste alegeri. El a susţinut că singurul nume sonor cu care vine PNG, în afară de el şi Becheanu, este actorul Ion Dichiseanu, care va candida pentru un mandat de senator în Sectorul 1.

Întrebat de ce nu vine cu nume sonore, aşa cum fac celelalte partide, Becali a menţionat că el nu face politica celorlalte partide, menţionând că acest aspect nu are nicio importanţă, dar a ţinut să lanseze un atac împotriva PRM, spunând că nu se poate face nimic cu candidaţi precum Oana Zăvoranu.

"Ce să faci cu Oana Zăvoranu? Să o faci deputat?", a spus Becali, menţionând că dacă celelete partide merg pe politica numelor sonore, pentru a câştiga voturi, e treaba lor.

În ceea ce priveşte campania electrală, George Becali a anunţat că nu va mai finanţa campaniile candidaţilor PNG, dar că va plăti pentru toţi candidaţii garanţia de 2.500 de lei pentru Autoritatea Electorală Permanentă.

Preşedintele PNG s-a declarat încrezător că partidul său va trece pragul electoral, având în vedere că PNG este cotat în sondajele recente cu 5%, ceea ce, în opinia sa, ar însemna, probabil, 7-8% din voturile românilor, la alegeri.

Pe de altă parte, Becali a mărturisit că ar fi vrut să facă o alianţă pre-electorală, dar a reiterat că PNG va trece pragul electoral şi va intra la guvernare."Aş fi vrut o alianţă pre-electorală, dar nu sunt genul care să cerşesc, ci genul care aşteaptă oferte, dar nu am primit nicio ofertă. Însă PNG-CD va trece pragul electoral şi va participa la guvernare şi va începe după alegeri negocierile cu partidele care vor face majoritatea", a spus George Becali.

De asemenea, Becali a reiterat dorinţa sa de a canddia la alegerile prezidenţiale din 2009, menţionând că nu există politician în România care să îl poată învinge.

Preşedintele PNG a ţinut să mai anunţe că sâmbăta viitoare, la Marriot, se va desfăşura Congresul naţional al formaţiunii pe care o conduce, în care vor fi prezentaţi candidaţii şi se va fixa strategia de campanie a PNG pentru alegerile generale din toamnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG-CD va merge singur în alegeri, eu voi candida în Bucureşti, în Sectorul 5.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PNG-CD va merge singur în alegeri, eu voi candida în Bucureşti, în Sectorul 53.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am pus-o! trimis de
(25 sep 2008, 15:55:40
Daca a aparut pe scena electorala si salvatorul neamului, am pus-o! De-abia de-acum laptele si mierea vor curge parau!
2.   Am pus-o! trimis de
(25 sep 2008, 15:56:12
Daca a aparut pe scena electorala si salvatorul neamului, am pus-o! De-abia de-acum laptele si mierea vor curge parau!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei