Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marian Iancu: FC Timişoara se retrage din campionat

Joi, 4 Septembrie 2008 (19:56:44)
Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat joi, după ce FRF a depunctat echipa din oraşul de pe Bega, în urma solicitării FIFA, că formaţia sa nu se va mai prezenta la partidele din Liga I, informează www.sport.ro

"Nu ne vom mai prezenta la meciurile din Liga 1 pentru că nu avem de gând să schimbăm nimic. Nu o să schimbăm culorile acestei echipe", a declarat Marian Iancu la televiziunea Sport.ro.

"Nu suntem vinovaţi cu nimic din ce ne anunţă FIFA. Sunt şi în această adresă de la FIFA multe falsuri, pe care le putem dovedi. Am facut concesia majoră pe care trebuia să o facem. Poli Timişoara suferă din cauza acestor şarlatani şi hoţi, care îl acoperă pe acest escroc şi nu fac nimic de doi ani de zile să repare această hoţie ordinară", a mai spus Iancu.

Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica.

"Având în vedere adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, SC FC Timişoara SA este sancţionată cu 6 puncte depunctare, ca urmare a neexecutării punctului nr. 3 din Hotărârea TAS, pronunţată la data de 25 aprilie 2008, referitor la interdicţia de a folosi culoarea violet. Punctele vor fi scăzute din punctajul total obţinut până în prezent de SC FC Timişoara SA în sezonul competiţional 2008-2009", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Punctul trei al hotărârii TAS din 25 aprilie 2008 se referă la schimbarea culorilor clubului de către FC Timişoara, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.

Poli Ştiinţa Timişoara, gruparea din Liga I, prezidată de Marian Iancu, şi Poli Timişoara, clubul patronat de omul de afaceri italian Claudio Zambon, care activează acum în Liga a IV-a, îşi dispută de mai mult timp palmaresul şi însemnele Politehnicii Timnişoara, club fondat în 1921.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Iancu: FC Timişoara se retrage din campionat.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marian Iancu: FC Timişoara se retrage din campionat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei