Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cine-i apără demnitatea dlui Gavril Mîrza?

Nu-i prima dată când dl Gavril Mîrza, aflându-se în situaţii delicate, apelează la Biroul de presă al PSD.

Îmi este cunoscut de altfel şi omul, şi demnitatea celui care perorează în numele obştei. Timidele lecţii de morală, în care se invocă demagogic: demnitatea, bunul simţ, decenţa, calităţile morale, caracterul, vârsta, funcţiile etc., etc., îmi amintesc de vremuri apuse, când „mânia proletară” se revărsa asupra unora care nu împărtăşeau în totalitate şi necondiţionat ideile şefului.

Mărturisesc sincer că n-am atacat, n-am condamnat şi n-am rostit vorbe de ocară la adresa foştilor colegi, ci doar mi-am focalizat atenţia asupra unei situaţii, care, în opinia mea, trebuie tratată cu responsabilitate într-un partid care se respectă. Insuccesul PSD în alegerile locale este bine cunoscut. Lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean a fost pierdută, rezultatele alegerilor de primari în principalele oraşe ale judeţului sunt ştiute, cele mai multe din primăriile judeţului nu mai aparţin PSD! Şi atunci te întrebi: unde este demnitatea celui care a avut principala responsabilitate în materie de campanie electorală?

Personal, rememorându-mi prestaţia, conduita şi, nu în ultimul rând, relaţiile cu „înţeleapta conducere” a organizaţiei judeţene,  am optat pentru  demisia din PSD. Dacă am procedat bine sau rău, recentul comunicat de presă m-a liniştit: nu am ce căuta      într-un partid unde, nu-i pentru prima oară când, cei cu adevărat vinovaţi trâmbiţează răutăţi la adresa celor care au coloană vertebrală (în situaţia aceasta nefiind doar eu!).

Am avut demnitatea de a-mi da demisia din toate funcţiile de partid, inclusiv din cea de consilier municipal.

Nu am nici o jenă în a-i privi în ochi pe toţi cei care m-au cunoscut „politiceşte”, foşti colegi de partid, şi cu atât mai puţin disconfortant pe oamenii şcolii, ale căror muncă, devoţiune şi valoare am respectat-o şi preţuit-o, indiferent de culoarea politică. Că în spatele anonimatului mai este câte unul sau altul care înjură de dragul de a înjura, asta-i altă problemă. Unii au devenit profesionişti ai injuriilor şi calomniilor, dar toate astea n-au darul de a mă afecta.

Îmi permit, de aceea,  să recomand PSD să renunţe la comunicatele de presă sub titlul generic ascuns de „birou” şi, dacă mai are sau ştie cineva ce este „bărbăţia”, să-şi asume responsabilitatea celor scrise sub semnătură.

Personal, aştept cu toată deschiderea confruntarea electorală; atunci vom vedea care este preţul demnităţii unuia sau altuia.

Deocamdată, domnule Gavril Mîrza, eu îmi apăr singur Demnitatea; pe a dvs. v-o apără „Biroul de presă al PSD”.

Prof. MIHAI VITCU
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine-i apără demnitatea dlui Gavril Mîrza?.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cine-i apără demnitatea dlui Gavril Mîrza?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RAYBUNATORUL SI BARBATIA trimis de
( 4 sep 2008, 12:20:30
D-LE PROFESOR VITCU DACA VORBESTI DE BARBATIE TE-AM RUGAT SA PREZINTI PUBLIC IN MASS MEDIA CUM A INSISTAT TOVARASUL SA MA DAI AFARA DE LA SCOALA GENERALA NR. 3, SUCEAVA PENTRU FAPTUL CA INTRAND CU PANTOFI PLINI DE NOROI IN SALA DE SPORT L-AM FACUT PRECUM ESTE . TE ROG IESI PE POSTURI SI IN PRESA SI SPUNE.
1.1  RE: RAYBUNATORUL SI BARBATIA trimis de
( 4 sep 2008, 14:44:23
dar cand tov. vitcu schimba toti directorii din scoli care nu erau psd era tot o dovada de demnitate ? acest articol este o dovada de ipocrizie si nerusinare a acestui individ fara scru****! singura sa dorinta este ciolanul si indestularea propriului buzunar .
1.2  RE: RAYBUNATORUL SI BARBATIA trimis de
( 4 sep 2008, 14:57:30
de semnezi vitcule un articol pe care l-a scris altcineva ? e o dovada de sinceritate,de demnitate sau de dispret fata de alegatori ? oricum, ce faci tu se numeste prostitutie politica ! si pentru practicanti locul de munca e pe centura nu in senatul Romaniei ! te-am stimat,votat de-a lungul vremurilor dar nu pot sa respect un ciolanar,un oportunist si un nesimtit !
1.3  RE: RAYBUNATORUL SI BARBATIA trimis de
( 4 sep 2008, 15:05:13
cand il injurai pe flutur si pe basescu si ii faceai banditi si hoti erai demn ? erai sincer ? sau aveti diferite standarde pentru demnitate si sinceritate in functie de ineresul personal ? la ultimele alegeri locale4 ne spuneati sa nu votam cu flutur ca a taiat si furat padurile Bucovinei ! pentru cativa leuti v-ati schimbat parerea ? spuneati sa nu-l votam pe tofan ca e cel mai slab primar din istoria orasului ! pentru cativa leuti a crescut in ochii dvs ? sunteti penibil tov. vitcu.....
1.4  RE: RAYBUNATORUL SI BARBATIA trimis de
( 4 sep 2008, 19:28:20
TERMINA DRACULUI ODATA, COLORAT OBOSIT CE ESTI CU NOROIUL DE LA SC. GEN. NR. 3! TE TOT BAGI CA PROASTA-N SEAMA!
2.   CE CAUTI LA PD-L trimis de
( 4 sep 2008, 12:34:45
DOMNULE PARDON TOVARASE VITCU ,DACA NU-I CU SUPARARE CAUTATI UN CIOLAN LA PD-L .NOI CARE AM MUNCIT CE ROADEM ....
3.   Demnitarul trimis de
( 4 sep 2008, 12:59:39
Acest individ zoios Mirza, dupa ce a supt 12 ani la tita PSD-ului si dupa ce a calarit judetul tot tat timp si-ar mai dori vreo 4 ani de parlamentar si nu oriunde, ci la Falticeni, unde crede el ca oamenii ar fi mai prosti...

Nu se duce la Casvana pentru ca acolo oamenii il sictiresc de la intrare.

Felicitari d-le Vitcu si mergeti mai departe, multi oameni de bun simt va sustin si sunt de partea dvs.
3.1  RE: Demnitarul trimis de
( 4 sep 2008, 14:52:37
credeti ca un individ ca vitcu care sare ditr-o barca in alta,dupa ciolan,la 65 de ani mai poate si mai vrea sa faca ceva pentru oras ? trebuie sa iasa la pensie,se plictiseste acasa si doreste sa fie senator pentru asi mai rotunji veniturile ilicite ! doar atat ! pentru votanti-multa....dragoste
4.   Eleganta trimis de
( 4 sep 2008, 13:55:24
Dorim comentarii pe masura articolului. Analfabetii si incultii sa faca putin efort si sa se abtina. Aviz d-lui Mirza.
4.1  RE: Eleganta trimis de
( 4 sep 2008, 14:58:51
pentru prima data locuitorii din Falticeni vor vota cu capul si nu subjugati intereselor politice.vor vota pe cei care sunt cei mai in masura saii reprezinte : la senat VITCU-PDL si la deputati CATALIN NECHIFOR-PSD ! Sunt variantele perfecte pentru urbea noastra !
4.2  RE: Eleganta trimis de
( 4 sep 2008, 15:33:21
Tovarasul Ioan Nechifor de ce nu candideaza la Hartoape, acolo unde-si are familionul?! Ce cauta el la Falticeni? Sper ca popu'latia il va trimite sa faca orezarii pe Siret.

Dupa parerea mea, ca sa poti candida pentru PR din partea vreunui oras trebuie sa ai resedinta de cel putin un an in orasul respectiv. Altfel este o insulta pentru localnici.
5.   Demnitatea lui Mirza e'n tzucalul lui Nechifor trimis de
( 4 sep 2008, 14:34:07
Demnitatea tovarasului Mirza este aparata de tonomatul Ionescu,de tucalarul Nechifor si de tovarasul Ciordache, caruia ia facut viloi cu 16 camere cu materiale de furat de la Drumuri si Poduri.
5.1  RE: Demnitatea lui Mirza e'n tzucalul lui Nechifor trimis de
( 4 sep 2008, 15:07:55
esti un jeg nenorocit,o mizerie .......
5.2  RE: Demnitatea lui Mirza e'n tzucalul lui Nechifor trimis de
( 4 sep 2008, 21:58:22
Chiar asa incerc sa fiu in ochii sobolanimei zoioase comuniste.

Sa va fie rusine de marlani, aparati continuu niste infractori politici.
6.   Intrebare trimis de
( 4 sep 2008, 15:35:45
Am o nedumerire...de o bucata de vreme,articolele care contin declaratii de-ale lui Nelu Balan nu mai apar in editia on-line a ziarului. I-ati impus cumva un embargo eminentului politician sau vreti sa-l protejati de comentariile ce apar pe forum?
7.   Sa nu fie o pacaleala ! trimis de
( 4 sep 2008, 16:16:11
tare mi-e frica sa nu fie o manevra a psd ! iese vitcu senator pdl si hop se face senator psd ! sangele apa nu se face ! oricum vitcu e o curva ! sau va face figuratie in campanie ! bani nu o sa bage,de muncit nu o sa munceasca ! o sa vedem !
8.   Povesti trimis de
( 4 sep 2008, 16:32:22
Vitcu spune doar povesti.Cine nu-l cunoaste?El lupta doar pentru el si apropiatii lui. Cat a mai muncit saracul.Prostii munceau ,iar el culegea roadele.Cati membri p dl nu erau capabili sa candideze? Abia a intrat in PDL ca Flutur l-a si pus pe lista. Oamenii din Falticeni stiu cate a facut Vitcu la viata lui asa ca nu-l vor vota.Ne spune acum povesti, de ce n-a demisionat mai demult daca nu i-a placut in PSD?L-au lasat psd-istii de corupt si mafio9t si-l ia Flutur de cinstit.Degeaba ,nu ne pacaleste.
9.   Dezgustat de politicianul vitcu trimis de
( 4 sep 2008, 16:43:46
scrie mai sus de vila lui Iordache. ati vazut-o pe a lui vitcu ? dar pe a feciorului sau din Iasi ? dar de sutele de mp de spatii comerciale ale lui vitcu din Falticeni stiti ?:

de restaurantul de pe faleza din Falticeni,VIVA,proprietatea lui vitcu si culmea a contracandidatului sau de la PNL,fostul primar Cornia,cu care intamplator e cumatru ? toate din s alariul de bugetar ? toate din spagi,manevre,interese,combina si smenuri ! asta e adevarata fata a lui vitcu ! unde iti e demnitatea stimabile ?

PS Toate cele spuse sunt perfect adevarate si se pot verifica !
10.   Atentie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 4 sep 2008, 17:08:08
Domnule Vitcu, studiaza cu atentie legea electorala a votului uninominal,studiaza cu atentie culoarea politica a colegiului in care vrei sa candidezi si o sa iti dai seama ca nu ai nici o sansa ! PSD oricum o sa ia in judetul Suceava cel putin 30% , dupa redistribuire si mai mult,adica 1-2 posturi de senator ,iar unul dintre ele va fi alui Mirza indiferent daca il invingi sau nu.plus ca Mirza va veni cu bani multi ! bani ai si tu dar nu stiu daca de aruncat ! Te foloseste Flutur,ai mare grija ! nu te considera decit o unealta in lupta personala cu Mirza
11.   Informatii absolut false trimis de
( 4 sep 2008, 18:34:25
Lu****esti un prostan notoriu.

Bineinteles ca se pot verifica informatiile care scrii ca sunt corecte.Dar verifica inainte daca tu, nu esti cumva cretin.

Sunt absolut false toate informatiile, verifica asta cretinule si pe urma trimite mesaje.Da Vitcu sta la casa si ce e cu asta. E un palat cumva? Care sute de mp de spatii comerciale? Ce VIVA tampitule? Copiii lui castiga intr-adevar foarte bine, dar toti sunt in domeniul privat nu sunt bugetari ca tine naucule.

Cunosc foarte bine familia Vitcu(frati, copii), toti sunt oameni absolut remarcabili si intr-adevar nu sunt saraci.

Au o mare calitate nu au cerut niciodata nimic pentru un serviciu.

Spre deosebire de idolul tau Gavril Marza care a jumulit pe cine a putut.

VITCU e OM, Marza e si el un om( dar un om dominat de interese si bani), iar tu esti un fraier. Verifica asta.

Iar voi cei care nu aveti ocupatie si sunteti slugile lui Marza, va doresc sanatate, dar s-a terminat cu clanul v
12.   Asta este realitatea ! trimis de
( 4 sep 2008, 19:32:04
informeaza-te draga aparator al lui vitcu (sau chiat vitcu ),ca cele ce le-am spus sunt reale ! restaturantul VIVA de pe faleza e al lui vitcu,inchiriat unui patron din Bacu,iar spatiile comerciale de vizavi de catedrala sunt tot ale lui.intrebaii pe cei care ii platesc chirie.iar cretin esti domnia ta !
13.   Adevarat trimis de
( 4 sep 2008, 20:07:48
N-are cum sa aiba copii saraci Vitcu, ca doar a facut avere cat a fost inspector pe spinarea cadrelor didactice.Sa spuna Vitcu cati bani a facut la bac,cate spatii a cumparat pe vremea lui Cornia. Cei ce-l aparati sunteti niste lingai de-ai lui.Nici pdl-istii de bun simt nu vad bine evolutia rapida a lui in PDL.
14.   Pentru Fantomas trimis de
( 4 sep 2008, 20:11:10
zoioasa este mata bai porcule

15.   REAL trimis de
( 4 sep 2008, 20:12:37
A FURAT IN CARDASIE CU CORNIA TOT CE S-A PUTUT.CA INSPECTOR A FACUT NUMAI MAFIOTENII ,IAR ACUM VREA VOTAT? FLUTUR ZICEA DE CEI BATRANI SA-SI PLIMBE NEPOTII IN PARC,SA LASE POLITICA .ACELASI LUCRU I-L RECOMAND LUI VITCU.SA SE BUCURE SANATOS DE PENSIE CA A VENIT RANDUL ALTOR GENERATII.ESTE EXPIRAT DEMULT.
16.   OBRAZNICIE trimis de
( 4 sep 2008, 20:23:24
CU CE AI CONTRIBUIT VITCULE LA SUCCESUL PSD-ULUI/AI FOST OMUL PDL-ULUI IN PSD.AI FOST SI RAMAI UN TRADATOR,LIPSIT DE SCRUPULE/ MAI VORBESTI DESPRE MORALA SI BUN SIMT.UNDE AI INVATAT ACESTE CUVINTE CARE NU TE REPREZINTA?
17.   Vitcule,lasa-ne! trimis de
( 4 sep 2008, 22:17:08
Esti un nesimtit si un oportunist Ai tradat PSD-ul ,ai tradat increderea familiei tale , da , stii tu ce pacate ai !!!! Ai tradat pe cei ce te-au ajutat sa te capatuiesti, dandu-ti functii la PSD ,timp in care erai omul de in credere al parvenituluio Tofan , ai tradat prieteniiadevarati ! De ce oare? Pentru ca esti facut din aluat de ticalos si de profitor. Vei trada si PDL-UL! SIGUR! Vai tie !
18.   PENTRU VICEPRESEDINTELE PSD-VITCU trimis de
( 4 sep 2008, 23:48:44
Tineretul Social Democrat din Falticeni va ureaza multa demnitate,bun simt si respect fata de oameni ! ca duceti mare nevoie ! PENTRU TRADATORI ,ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !
19.   CATA NESIMTIRE LA UN CHEAG COMUNIST ! trimis de
( 4 sep 2008, 23:53:26
CATA NESIMTIRE SI DISPRET FATA DE SEMENI POT EXISTA INTR-UN PERSONAJ MIZERABIL ? RUSINE VITCULE ! MACAR ACUM LA BATRANETE,POATE AI OLEAC A DE RUSINE
20.   MUIE trimis de
( 5 sep 2008, 00:12:50
AI CERUT 100 DE MILIOANE SA IMI DAI DIPLOMA DE BAC ! NESIMTIT ORDINAR !
21.   PSDobitocii trimis de
( 5 sep 2008, 06:35:32
PSDobitocii fac spume la gura, fiindca le pleaca cocorii.
22.   Jicniri trimis de
( 5 sep 2008, 09:25:09
Sunt prea multe jicniri la adresa lui Vitcu.Nu il simpatizez, dar totusi trebuie sa acceptam o realitate. Pe unde a trecut a lasat in urma lui ceva.

Referitor la averea lui, probabil ca se gasesc declaratii de avere pe site-ul CJ.

Cred ca dl. Lupu e dezinformat. Sigur este.

D-le Elev Agricol, chiar nu iti este rusine? Cred ca esti retardat totusi. Altfel nu erai absolvent de Liceu Agricol.

Nu cred ce scrii si, iar chestia cu o suta de milioane...las-o balta.Poate ca ai cerut tu bani parintilor si le-ai zis ca iti trebuie pentru profesori.Iar mata ti-a dat.

Pune mana si invata nesimtitule.Intr-adevar cred ca esti o ****.

In lipsa unui contracandidat serios eu il voi vota pe Vitcu totusi.

Marza e un satrap care a distrus un partid si multi oameni.
23.   Iuda trimis de
( 5 sep 2008, 13:26:53
Dar cu Vlad Boier ce/ai avut?. Nu te/ai lasat pana nu l/ai nenorocit! Stii ce/ai facut din familia lui? :Nu am nici o jena �n a-i privi �n ochi pe toti cei care m-au cunoscut ,,politiceste", fosti colegi de partid, si cu at�t mai putin disconfortant pe oamenii scolii, ale caror munca, devotiune si valoare am respectat-o si pretuit-o, indiferent de culoarea politica". Du-te si priveste-l in ochi. Ca dintr-un calic din Dorohoi ai devenit mare mahar pecerist, apoi pesedist si acum nu stiu ce "ist" nu e nici o probleblema; ca ti-ai trimis odraslele la studii in strainatate pe cand era parlamentar, aproape ca nu mai conteaza. Dar ai nenorocit oameni sia ai lasat in urma victime- asta e problema ta, Secatura ordinara!
24.   Anti Iuda trimis de
( 5 sep 2008, 16:56:31
Ciotrau esti un bou. Vlad Boier a fost o calamitate pentru invatamantul sucevean.

El s-a nenorocit singur, nu Vitcu l-a nenorocit.Licitatiile trucate si comisioanele pe care le-a luat i-au luat mintile.

Vitcu e un om normal, iar tu esti un BOU, ca toate slugile lui Marza(alt bou corupt).

PSD-isti imputiti ce sunteti voi!

Vrem sa nu va mai vedem, lingai corupti ! Gata s-a terminat cu voi!

Nu uita CIOTRAU esti cel mai mare BOU! Cum poti sa-l aperi pe Boier? Tu stii ce nulitate de om este?
25.   Sunteti nesimtiti trimis de
( 6 sep 2008, 12:33:45
Toti cei care aduc vorbe urate D-lui Vitcu sunt niste nesimtiti.Cine ti-a cerut 100 milioane pt diploma de la bac?

Crezi ca asa se obtine o diploma.Vorbesti ca sa te afli in treaba.Nu ai fost in stare sa termini un liceu si arunci cu noroi in altii.Cred si eu, e mai usor asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei