Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Zid de reclame în faţa Bazarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Până la jumătatea lunii octombrie, partea din faţă a Bazarului sucevean, cu chioşcurile ei vechi de tablă, va fi acoperităde un şir de panouri publicitare.

Municipalitatea suceveană a luat această decizie pentru a înfrumuseţa fosta zonă industrială a Sucevei, care în prezent a devenit mai mult un pol comercial al oraşului, după deschiderea centrului comercial Suceava Shopping City, urmată în curând de inaugurarea primului mall – Iulius Mall.

Practic, imaginea dezolantă a aglomeraţiei de tarabe care mai sunt încă amplasate în zonele nemodernizate ale bazarului va fi cosmetizată prin amplasarea panourilor publicitare.

“Vom amplasa aceste panouri publicitare doar în partea de la stradă, de unde se văd încă vechile chioşcuri – o imagine nepotrivită cu caracterul pe care l-a căpătat acea zonă, prin investiţiile masive făcute acolo”, a declarat primarul Ion Lungu.

Panourile publicitare vor fi realizate de angajaţii Primăriei, din cadrul Direcţiei Domeniului Public, urmând să fie încredinţate apoi unei agenţii de publicitate care să utilizeze acel spaţiu de reclamă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zid de reclame în faţa Bazarului.
 Vizualizări articol: 2671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zid de reclame în faţa Bazarului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai sa fie trimis de
( 4 sep 2008, 11:43:47
Aceasta initiativa laudabila s-a facut in 2005 dar domnul edil sef n-a dorit s-o puna in aplicare. Mai bine mai tirziu decit niciodata. Se pare ca se pricepe greu in primarie
2.   Pe afara-i vopsit gardul... trimis de
( 4 sep 2008, 11:57:06
daca va e rusine cu bazarul,desfiintati-l.Fara nici o investitie suplimentara!
2.1  RE: Pe afara-i vopsit gardul... trimis de
( 4 sep 2008, 12:17:45
Si eu care ma bucuram ca o sa dispara cotetele PE DE TOT,le camufleaza acum ?Ce mai urmeaza ......A SE CAMUFLA ?????????????
3.   RECLAMELE, monumente de prostie trimis de
( 4 sep 2008, 12:05:00
RECLAME pentru "infrumusetare" ? Carpe atarnate peste tot orasul, pe Casa de Cultura (noroc ca au renuntat la aia cu HEMOROIZII !), pe stalpi, pe blocuri, pe hoteluri, peste tot !!! Aia e "infrumusetare" ? E KITSCH si PROST GUST 100% !!! Ne inecam in reclame precum porcii in laturi !!!!
3.1  RE: RECLAMELE, monumente de prostie trimis de
( 4 sep 2008, 18:58:29
Au renuntat la aia cu hemoroizi pentru ca vor readuce pancarda electorale. Sa ne prezinte exemple concrete ale bolii.
4.   De prost gust trimis de
( 4 sep 2008, 12:51:04
E de prost gust sa acoperi ceva care e jenant pentru un oras european in sec.21.Edilul sa mai invete de la primariile din multe orase din tara sau eu luat bani de la bazaristi ca,de...are si consilier din bazar ,acuma.Asta inseamna mizerie si prostie.In toata UE.exista un fel de bazar numai odata pe saptamina,de la 7-13.La noi se spala bani murdari si de aceease tine mortis cu dezordinea din acest colt de oras.
5.   De prost gust trimis de
( 4 sep 2008, 12:54:42
Ii sugerez sa-l mute la Prelipca,ca acolo se pot pune cersafurile pe casa la uscat.
6.   Intrebare trimis de
( 4 sep 2008, 13:01:48
cand se deschide iulius mall ? o data exacta va rog daca stiti! multumesc
6.1  RE: Intrebare trimis de
( 4 sep 2008, 19:52:06
iti zic eu....mileniu asta...numai ai capete cu ei,....:))
7.   Bolfos trimis de
( 4 sep 2008, 14:04:55
bolfosule reclamele dau culoare orasului daca iesti comunist stii doar de culoarea grii si de ceausescu mai mergi si tu pe la bucuresti berlin london paris si o sati schimbi mintalitatea de taranoi
8.   Bolfos trimis de
( 4 sep 2008, 14:06:10
bolfosule reclamele dau culoare orasului daca iesti comunist stii doar de culoarea grii si de ceausescu mai mergi si tu pe la bucuresti berlin london paris si o sati schimbi mintalitatea de taranoi
8.1  RE: Bolfos trimis de
( 4 sep 2008, 16:37:06
esti un cretin analfabet!!!
9.   Reclame trimis de
( 4 sep 2008, 18:15:51
Aveti bani de reclame dar pentru aleile dintre blocuri sa le reparati nu aveti? DLE Primar D-voastra mergeti prin orasul pe care il conduceti? Ati vazut cum sunt izolate blocurile Cate un ap o culoare si e ca pe un tablou de prost gust

Mergeti la Bacau si vedeti cum sunt vopsite blocurile De la parter pana la etajul superior aceeasi culoare la Suceva niste culori oribile cum i-a taiat capul pe marii nostrii constructori Ce fac domnii de la urbanism Rusine sa vina lumea din afara orasului sa spuna blocurile voastre sunt oribile pe afara LUAT MASURI

10.   Ana trimis de
( 4 sep 2008, 19:04:04
.PENTRU CINE NU STIE BAZAR EXISTA IN TOATA EUROPA.NU MA DERANJEAZA RECLAMELE.OFTICOSII SA NU CUMPERE DIN BAZAR.

10.1  RE: Ana trimis de
( 4 sep 2008, 19:54:06
dar nici nu ai ce s acumperi din bazar...:))...numai chinezesti si de unica folosinta sunt produsle tin doar o zi...nu satiu cum nul desfiinteaza odata:)

11.   Pailandist trimis de
( 4 sep 2008, 20:36:47
daca nu iti place suceava mutate in bacau ca nu moare suceava fara tine cit despre bazar lasal in pace ca nu toata lumea e asa bogata ca tine si daca nu esti izmana nu te baga in cur
12.   Intrebareata trimis de
( 5 sep 2008, 01:21:58
tov.ec.ing.dr.lungu dumneata cam cat ai luat sau vei lua la afacrea asta? sau esti un om corect? cica daca nu-ti iei partea din orice chestie aprobata cu minutele alea doua dolofane, nu semnezi nici in ruptul capului alaa cret! e adevarat oare? eu unul nu cred asa prostii debitate de aia care te platesc si mai ales te-au votat a DOUA OARA...a treia n-o mai pupi nici sa te rogi!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei