Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

BT Asigurări va plăti daune de 600.000 lei în urma inundaţiilor din Moldova

Joi, 4 Septembrie 2008 (13:46:09)
Numărul dosarelor de daună deschise de BT Asigurări în urma inundaţiilor din Moldova se ridică la 64, valoarea indemnizaţiilor care vor fi plătite asiguraţilor fiind estimată la 600.000 lei, a anunţat, joi, compania.

"Până la această dată au fost soluţionate şi achitate 42 de dosare de daune, valoarea sumelor achitate ridicându-se la suma de 453.000 lei. În următoarele zece zile vor fi soluţionate integral şi restul dosarelor", se arată într-un comunicat al BT Asigurări remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a anunţat, în luna august, că societăţile de profil au deschis 719 dosare de daună ca urmare a inundaţiilor produse în luna iulie în nordul ţării, însumând plăţi estimate la 15,73 milioane de lei.

Înfiinţată în anul 1994 sub denumirea SAR Transilvania, BT Asigurări este al zecelea asigurător local după valoarea primelor subscrise pe asigurări generale şi de viaţă în 2007, cu o cotă de 3,8%, potrivit datelor din raportul anual.

Societatea este controlată integral de grupul financiar francez Groupama şi are un capital social de 207,5 milioane lei.

Groupama este al treilea mare asigurător francez şi a preluat BT Asigurări în a doua parte a anului 2007, în urma unei tranzacţii de 100 milioane de euro.

Cu o reţea care numără 254 agenţii şi puncte de lucru, compania a înregistrat în primul semestru din 2008 subscrieri de 161 milioane lei, în creştere cu 17% faţă de perioada similară a anului precedent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BT Asigurări va plăti daune de 600.000 lei în urma inundaţiilor din Moldova.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BT Asigurări va plăti daune de 600.000 lei în urma inundaţiilor din Moldova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei