Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2008 - Anul XIII, nr. 208 (3889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Premiu de 1.000 de euro, oferit de Chagall Arena Glamour Club la un concurs karaoke

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Distracţie multă şi un premiu pe măsură. De acestea s-au putut bucura sucevenii care au participat duminică de duminică la concursul karaoke organizat de Chagall Arena Glamour Club.

Concursul a debutat în luna mai, iar timp de patru luni, în fiecare duminică seara, sucevenii dornici de distracţie şi cu înclinaţii către muzică au participat la competiţia karaoke. Cel mai bun interpret al fiecărei duminici a intrat în finala fiecărei luni, iar în Marea Finală, de pe 31 august, au ajuns cei mai buni cântăreţi din fiecare lună de concurs.

Patru suceveni au ajuns în finala de pe 31 august. Este vorba despre Oana Boghian, Oscar Zuckerman, Ana Cristina Leonte şi Andreea Felicia Răus.

Delia Boghian, managerul Chagall Arena Glamour Club, a declarat că „în finală s-au prezentat doar trei dintre cei patru câştigători ai fiecărei luni, lipsind Oana Boghian”.

 

Juriul şi aplauzele  publicului au decis câştigătorul

Juriul competiţiei a fost format din jurnaliştii Ovidiu şi Ancuţa Rusu şi Cristina Toma, preşedintele Asociaţiei „Juventus”, Cornel Grosar, membrul formaţiei „Axiome” Cătălin Onciu şi interpreta de muzică folk Doina Boghian.  

Marea finală a concursului a fost câştigată de Oscar Zuckerman, iar desemnarea câştigătorului s-a făcut ţinându-se cont de notele juriului, dar şi de timpul de aplauze primite de fiecare participant din partea publicului. „Oscar a avut de partea lui un public numeros, era cunoscut, fiindcă el a participat la competiţie în fiecare duminică, din luna mai şi până acum”, a declarat managerul Chagall Arena Glamour Club, Delia Boghian.

Oscar Zuckerman a primit premiul de 1.000 de euro oferit de Chagall Arena Glamour Club, o şampanie personalizată şi un trofeu al concursului.

Ceilalţi doi finalişti au primit trofee şi diplome de participare.

Concursurile de karaoke organizate de Chagall Arena Glamour Club nu s-au terminat, iar Delia Boghian a spus că „din luna octombrie se va da startul unei noi competiţii, al cărei premiu va fi şi mai consistent”. Concursul se va finaliza în preajma sărbătorilor de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu de 1.000 de euro, oferit de Chagall Arena Glamour Club la un concurs karaoke.
 Vizualizări articol: 3269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Premiu de 1.000 de euro, oferit de Chagall Arena Glamour Club la un concurs karaoke5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De pe banii fraierilor trimis de
( 4 sep 2008, 11:37:19
vrajeala....cine ia banii...tot patronul....nu mai punem botu la vrajeli de gradinita...la munca
2.   Initiativa laudabila trimis de
( 4 sep 2008, 14:16:44
Cateva precizari : organizare buna , intiativa laudabila si bani dati pe bune. Ar mai fi si altele: un regulament un pic ambiguu ,cel pe care juriul l-a clasat al treilea publicul l-a desemnat castigator....dar , pana la urma, publicul e cel care decide , nu-i asa?...e ca la vot, ce aplaudam asta apreciem ( depinde ce este considerata "valoare" ) Dar, a fost vb de 4 luni de competitie si nu numai interpretarea am inteles ca a contat ci si galeria pe care esti capabil s-o mobilizezi .Felicitari tuturor si la mai mare !!!
3.   Ca sunt naiv trimis de
( 4 sep 2008, 15:10:29
si merg ca bou la cotetele de genul asta..beu ca bou...si ei imi iau bani de rag la poarta karaoke..hac hac hac is bat mut
4.   Minciuni trimis de
( 4 sep 2008, 20:51:17
Am auzit ca Zucherman asta spagatist se ruga de d nul Patron sa ii dea cei 1000 de eur. Sa ne spuna la ce curs i a incasat. ha ha
5.   Mai vrem! trimis de
( 5 sep 2008, 09:13:34
A fost oke...pe circotashi n-o sa-i multumesti niciodata...shi sint destui...important este ca se mai mishca ceva in suceava asta amarita...ceva shi pt tineri...ca ne e sila de festivaluri cu bere, muzici populare shi duhoare de urina...felicitari patronilor pt.initiativa shi organizare!
6.   Felicitari! trimis de
( 5 sep 2008, 09:17:39
Felicitari, Marcel si Alina! A fost trasnet!
7.   Super trimis de
( 5 sep 2008, 09:41:48
Foarte fain, mai ales ca e ptr. prima oar organizat. Sa-r mai putea da un premiu de consolare si ptr. concrentul care cinta cel mai prost. Succes la toti. felicitari.
8.   Cine are are trimis de
( 5 sep 2008, 10:23:43
cu banii astia mai bine ii dadea la niste sarmani.-sa arunci cu banii in ciini nu cred ca e crestinesc-
9.   Oana e cea mai tare!!! trimis de
( 5 sep 2008, 10:28:36
Daca venea si Oanain mod sigur lua premiul cel mare. Oscar, sa-i spui sarumana lui Oana cand o sa vina in tara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei