Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu despre Geoană: E o chestie pe care partidul a decis-o, nu am nicio reţinere, mi-e indiferent

Duminică, 31 August 2008 (14:25:36)
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, la Piteşti, că anunţul lui Mircea Geoană privind candidatura pentru funcţia de premier este o chestiune decisă de partid, faţă de care nu are nicio reţinere, fiindu-i indiferent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o chestie pe care partidul a decis-o, nu am nicio reţinere, mi-e indiferent. Are experienţă într-un guvern performant, mai ales în plan internaţional, de câţiva ani de când e preşedintele partidului şi altă dimensiune de experienţă", a declarat Ion Iliescu.

Întrebat dacă Mircea Geoană are stofă de prim-ministru , Ion Iliescu a răspuns: "Cine are stofă de prim-ministru? Nici Adrian Năstase nu avea stofă de premier când a fost desemnat şi mulţi se îndoiau de capacitatea lui de premier, era cunoscut ca un bun jurist, ca diplomat, dar acestea nu însemnau suficient. Lucrurile se verifică în timp".

Referindu-se la faptul că atât PSD, cât şi PNL şi PDL şi-au anunţat potenţialii premieri, Ion Iliescu a apreciat că "aceştia sunt în acest moment elemente de coagulare a campaniilor electorale ale partidelor".

"Am văzut acţiunile de desemnare a premierilor, nu numai PSD-ul a făcut această acţiune, văd că toate formaţiunile politice principale şi-au desemnat candidaţii pentru postul de premier. Premierii nu se aleg, este o idee de consacrare a unui candidat pentru postul de prim-ministru al viitorului guvern, în condiţiile în care a dispărut suprapunerea dintre alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale, iar înainte factorul de tracţiune politică era candidatul la Preşedinţie. Premierii sunt în acest moment elemente de coagulare a campaniilor electorale ale partidelor", a declarat preşedintele de onoare al PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu despre Geoană: E o chestie pe care partidul a decis-o, nu am nicio reţinere, mi-e indiferent.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu despre Geoană: E o chestie pe care partidul a decis-o, nu am nicio reţinere, mi-e indiferent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei