Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Selecţionerii Germaniei şi Austriei suspendaţi automat pentru un meci, anunţă UEFA

Marţi, 17 Iunie 2008 (16:02:30)

Selecţionerul Austriei, Josef Hickersberger şi antrenorul Germaniei, Joachim Low, excluşi de pe banca tehnică luni seară, la Viena, în timpul partidei dintre cele două echipe de la Campionatul European de fotbal, sunt suspendaţi automat pentru un meci, a anunţat, marţi, UEFA, informează AFP.
  Purtătorul de cuvânt al UEFA, Robert Faulkner, a subliniat că, potrivit articolului 9 din regulamentul disciplinar, "un jucător sau un oficial exclus de pe teren sau de pe banca tehnică este suspendat automat pentru meciul următor, în cazul în care Comisia de Disciplină nu decide altceva".

Comisia de disciplină a UEFA se va reuni, miercuri, pentru a ridica sau a extinde această suspendare automată, a menţionat Faulkner.

Directorul de comunicare al UEFA declarase, în cadrul unei întâlniri cu presa, că "spre deosebire de jucători, antrenorii nu sunt suspendaţi automat pentru meciul următor în caz de excludere".

Dacă va fi suspendat, Joachim Low nu va avea dreptul de a vorbi cu jucătorii săi în timpul meciului cu Portugalia, de joi, din sferturile de finală ale Campionatului European. "Dacă va fi suspendat, nu va putea merge la vestiare înainte de meci sau la pauză, împreună cu jucătorii săi şi nici nu va avea dreptul să stea pe banca tehnică în timpul partidei", a precizat William Gaillard.

O eventuală suspendare a lui Josef Hickersberger se va aplica la următorul meci oficial al Austriei, echipă eliminată de la Euro-2008.

Cei doi tehnicieni au fost excluşi de pe banca tehnică în minutul 41 al partidei câştigate de Germania în faţa Austriei cu scorul de 1-0, după o altercaţie cu arbitrul de rezervă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selecţionerii Germaniei şi Austriei suspendaţi automat pentru un meci, anunţă UEFA .
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selecţionerii Germaniei şi Austriei suspendaţi automat pentru un meci, anunţă UEFA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei