Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii grave

Doi observatori din Slatina susţin că au fost bătuţi de PD-L-işti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandal după scrutinul de duminică din comuna Slatina. Un localnic şi fiica acestuia au depus o plângere la poliţie, reclamând că au fost atacaţi şi bătuţi de un grup de aproximativ 15 persoane, despre care susţin că făceau parte din staff-ul de campanie al candidatului PD-L la primărie, Ilie Gherman, care a şi câştigat un nou mandat de primar.

Alice Grigoraş şi tatăl acesteia, Constantin Grigoraş, au fost observatori la două din secţiile de votare din comună.

„În jurul orei 23.40, după ce s-a încheiat numărătoarea voturilor, eu şi tatăl meu ne-am îndreptat, pe jos, spre casă. În imediata apropiere a primăriei, unde a fost şi una dintre secţiile de votare, ne-am trezit înconjuraţi de un grup de aproximativ 15 persoane, care au tăbărât cu pumnii şi picioarele în noi. Cel mai mult l-au lovit pe tata, l-am dus la Iaşi, pentru investigaţii amănunţite”, ne-a declarat Alice Grigoraş, care a supravegheat procesul electoral de la secţia de votare numărul 1 din comună, din partea Asociaţiei Pro Democraţia.

Ea susţine că agresiunea l-a vizat cu precădere pe tatăl său, deoarece acesta l-a sprijinit în campanie pe contracandidatului lui Gherman la ocuparea postului de primar.

Printre agresori, susţine Alice Grigoraş, se aflau fiul primarului Gherman şi mai mulţi săteni, cunoscuţi ca persoane care au susţinut campania candidatului PD-L. Aceasta a povestit că deşi în zonă se mai aflau forţe de ordine formate din poliţişti şi din jandarmi, aceştia nu au sesizat altercaţia, asta pentru că străzile din comună nu erau deloc luminate.

Victimele s-au adresat poliţiei din Slatina, după care au ajuns la Fălticeni, la comisarul şef Eugen Rotaru.

„Ne-a fost luată o declaraţie, am depus o plângere şi aşteptăm ca cei care ne-au lovit să fie identificaţi şi pedepsiţi”, a mai spus femeia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi observatori din Slatina susţin că au fost bătuţi de PD-L-işti.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi observatori din Slatina susţin că au fost bătuţi de PD-L-işti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine ca a-ti scapat cu viata. trimis de
(17 iun 2008, 12:10:52
La Slatina(Draceni) aceasta este practica bataile curg girla,bine ca nu au fost si cutiari in grupul de macelari P.D.Laturi/ Bine ca ati scapat cu viata sa va fie de invatatura de minte.Asta e politica lui Flutur si Gherman care sint traseisti politici merg unde iese banul si afacerile.
2.   Numai de bine despre Gherman trimis de
(17 iun 2008, 12:28:34
Ar trebui sa mearga cineva in Slatina, dar mai ales in Gainesti -sat care apartine de comuna Slatina- si sa ii intrebe pe opozantii dlui Gherman ce fel de tratament li se aplica.

La cate marsavii a facut acest om, ma mir ca inca nu e inchis si ca mai sunt partide care il primesc si il sustin ca si candidat!!! E o adevarata dictatura
2.1  RE: Numai de bine despre Gherman trimis de
(17 iun 2008, 15:29:45
La Draceni legea Bitei si a cutitului practicate de Germanesti si Timofteni dupa care vine Durlihacii si restul.Toti sint in partidul lui Flutur.Vine dictatura ,bine ca au inceput sa pice dela Bucuresti Blegii si Basestii ,ca si asa Flutur a fost trecut la dat cu bita nu se stie unde dar in balta sigur. Minciuna si impostura nu va rezista.
3.   Bataia e rupta din rai.....????? trimis de
(17 iun 2008, 13:03:44
De cand eram elev cunosc "datinile" de la Draceni(Gainesti), iar incultura si cleptomania, doua caracteristici locale, inca mai dainuie. Si cum cine se aseamana se aduna , tot asa si Flutur cu Gherman... Prietenii stiu de ce....
3.1  RE: Bataia e rupta din rai.....????? trimis de
(17 iun 2008, 14:52:45
Sa nu confundam lucrurile: Gainesti si Draceni nu sunt una si aceeasi localitate!!! Draceni este de fapt comuna Slatina.

Cat despre incultura si cleptomanie, or fi caracteristice in Slatina, dar sigur nu sunt in Gainesti!!! Cleptomania sub nicio forma! Cat despre incultura...daca ar fi sa facem o comparatie, mi se pare ca atarna mai greu in Slatina. (O fi sursa de rautate, de unde si apelativul de "dracinari" pe care il poarta locuitorii din Slatina!!)
3.2  RE: Bataia e rupta din rai.....????? trimis de
(17 iun 2008, 17:03:14
Imi asum greseala, dar ca nu sunt cleptomani nu sunt de acord. Te voi intreba cu ce si-au castigat existenta si cu ce si-au facut gospodariile (ca-s frumoase, e adevarat)? Vei spune cu munca si cu lemnul. Da, care munca, care lemn? Munca la padure si lemnul din padure. Cum au "obtinut" lemnul? ... Gherman cu ce-i Ademeneste/ameninta? Cu santaj sau cu laude? Si cand cununa, boteaza sau te cauta, Gherman, mai intai te bate si apoi vorbeste cu tine(ma insel?). De ce il accepta lumea? Prietenii stiu de ce....
4.   Sangele apa nu se face trimis de
(17 iun 2008, 17:26:45
Felicitari,Ilie,pentru acest nou mandat! Ai demonstrat,inca o data,ca sangele apa nu se face! Iar pe astia de mananca tot felul de chestii despre noi, da-i export la Malini,noua capitala a pesedacilor suceveni! PDL uber alles!
4.1  RE: Sangele apa nu se face trimis de
(17 iun 2008, 18:10:20
Pe principiul cine zice ala e, iti exprimi frustrarile, dar si experientele traumatizante prin care ai trecut(altfel nu vad de unde ai sti, doar daca ai vazut la parintii tai- cata imprudenta din partea lor)... Prietenii stiu de ce....
5.   Vai si amar de mama lor trimis de
(17 iun 2008, 19:56:06
Daca cei care comenteaza nu cunosc adevarata situatie de la Slatina e mai bine sa taca.Cu ce mint opozantii lui Gherman,hai sa ne dumirim:a taiat toate padurile de pe izlasurile comunale? ADEVARAT,a vindut toate terenurile proprietatea comunei ?ADEVARAT,a cumparat utilaje cu bani grei,supraevaluate pt primarie?ADEVARAT,construeste pe bani publici fara licitatie cu firmele lui?ADEVARAT,a angajat la primarie persoane incapabile?ADEVARAT,vorbeste oribil cu si despre cetateni?ADEVARAT,si lista ar mai putea continua dar va las sa descoperiti singuri in peroada care vine ce spectacol jalnic va mai da Gherman.Apropo stiati ca
6.   Daca e asa escoc de ce-l voteaza lumea? trimis de
(18 iun 2008, 14:48:34
Observ de ani buni ca sunt mereu probleme la Slatina, cu locuitorii, mereu reclama cate ceva sau fac cate si mai cate nereguli si Gainestiul e capt de linie, nu te poti astepta la prea multe din partea lor ca nu-i de unde. Eu logic ma intreb: de ce-l voteaza lumea? e la al 4 lea mandat, parerea mea ca un hot, escroc si fara frica de Dumnezeu nu rezista asa mult si mai ales in Slatina unde zic ceilalti comentatori ce e "legea batei". Am inteles ca totusi a facut si lucruri bune si e de ajutor pt locuitorii comunei, de ce-l urati asa? Credeti ca altul va putea face mai mult pt comuna si pt Gainesti sau doar va doare ca ati pierdut alegerile,erati in tabara adversa. Nu va cereti osanda ca ea va veni, stiti voi: nemultumitului ii ia darul!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei