Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Mihai Iosub sau Mihai Mandachi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru Mihai Vitcu, viaţa la Fălticeni pare monotonă. Unde sunt vremurile de altă dată, când acesta era şef al Inspectoratului Şcolar Suceava sau, mai tare, membru al Parlamentului României?

În prezent, domnul Vitcu trebuie să mulţumească cu funcţia de director al Colegiului Agricol Fălticeni. Se mulţumeşte, că deocamdată n-are încotro, şi, în acelaşi timp, tot îi mulţumeşte pentru acest post şefului PD-L al Inspectoratului Şcolar, Petru Carcalete.

Dar şi domnul Vitcu a fost de treabă fiindcă, pe vremea când conducea Inspectoratul Şcolar, l-a ţinut pe domnul Carcalete în funcţia de director al Grupului Şcolar Rădăuţi.

Pentru a mai sparge monotonia, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD Mihai Vitcu a profitat de faptul că s-au împlinit 85 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ al cărei director este şi a organizat „Zilele Colegiului Agricol Fălticeni”.

La masa din prezidiu au luat loc gazda, Mihai Vitcu, şi cei mai invitaţi dintre invitaţii săi: şeful PD-L al Inspectoratului Şcolar, Petru Carcalete, şi candidatul la funcţia de primar al municipiului Fălticeni, primarul PD-L Vasile Tofan.

Ca un făcut, directorul PSD al Colegiului Agricol Fălticeni şi-a găsit să facă manifestarea taman cu câteva zile înainte de turul II al alegerilor locale, cu câteva zile înainte de înfruntarea decisivă dintre candidatul PD-L, Vasile Tofan, şi candidatul PSD, Sabin Ghilea.

Chiar dacă domnul Ghilea este coleg de partid cu domnul Vitcu şi în ciuda faptului că la momentul organizării evenimentului domnul Ghilea era viceprimar al Fălticeniului, pentru acesta nu s-a găsit un loc la masă lângă domn director Vitcu.

În aceste condiţii, oare se va mai găsi loc în PSD pentru Mihai Vitcu sau acesta va pleca de bună voie ori va fi dat afară la fel ca foştii consilieri locali de Suceava, Vasile Iosub şi Jeni Mandachi, care au zis ca PSD-ul şi au făcut ca ei la şedinţa în care s-a decis scumpirea apei reci cu 32%?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Iosub sau Mihai Mandachi?.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Mihai Iosub sau Mihai Mandachi?3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Consilieri in loc de someri trimis de
(17 iun 2008, 12:41:00
daca tipi ca jeni sau iosub mai apar consilieri sa nu se mire psd daca la toamna nu va avea in suceava nici 5%
2.   Foc la oala mea trimis de
(17 iun 2008, 13:10:21
Vitcu , Vitcu, Vitcu, un oportunist si-un sforar. Dintotdeauna a fost cu Tofan. Si Stan l-a mai pus si pe lista de consilieri ai PSD, ca sa mai aiba un vot PDL-ul. AFARA DIN PARTID!Asta e solutia pentru oportunisti . Daca nu cumva Vitcu are asul, dle Stan!
2.1  RE: Foc la oala mea trimis de
(18 iun 2008, 02:10:21
Puteti sa-l comparati pe Vitcu cu Stan? Domnul director Vitcu este printre putinii PSD-isti care merita respectati. Credeti ca lui i-a fost usor sa se inconjoare de gunoaie ca Stan, Matei sau Coman? Nulitati care numara pana la cinci cu ajutorul familiei? Care au citit ultima carte (si prima) cand aveau 14 ani, si aia era asul de trefla? Noroc ca mai exista un Mogos, un Negura sau o Mihaela Pavel in organizatia de la Falticeni. Restul - niste zoaie. Niste oportunisti de doi bani care nu cunosc nici macar un principiu al doctrinei socialiste.
3.   Corectitudine trimis de
(17 iun 2008, 16:55:46
Domnule Avram cine te-a platit sa scrii articolul? Domnul Profesor Mihai Vitcu este o personalitate a orasului Falticeni, dar si a judetului. Evident ca cei de aceeasi teapa cu domnul Mirza n-au agreat niciodata intelectuali ca Vitcu in preajma lor. Sa nu uitam ca este printre putinii parlamentari din Falticeni care s-au auzit in Parlament, ca este inspectorul general care a construit un sediu pentru Inspectoratul Scolar, ca este omul care construieste si nu-si consuma energia in dispute sterile. Daca a fost si este alaturi de domnul inginer Vasile Tofan Primarul Falticeniului bravo lui. Impreuna, unul din Primarie iar celalalt din Parlament, vor face lucruri bune pentru aceasta localitate binecuvintata de Dumnezeu si hulita de unii ca Mirza si acolitii sai.
3.1  RE: Corectitudine trimis de
(17 iun 2008, 18:16:22
Personalitate?

:))))))))

:))))))))
3.2  RE: Corectitudine trimis de
(17 iun 2008, 23:21:38
daca va pleca la alt partid,dl. Vitcu isi va incheia cariera politica ,dar mai ales cariera de om !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noi,oamenii care il iubim, il stimam si il apreciem suntem siguri ca va ramane intre noi si pentru noi ! ASA SA ITI AJUTE DUMNEZEU DOMNULE VITCU !
3.3  RE: Corectitudine trimis de
(17 iun 2008, 23:25:26
NU VA INDOIITI DE DL.VITCU ! ESTE IN PRIMUL RAND UN MARE OM ! CU BUNE SI RELE RAMANE SI VA FI SENATOR PSD !
3.4  RE: Corectitudine trimis de
(18 iun 2008, 02:20:57
Vi se pare ciudat ca D-l Vitcu nu s-a agitat prea mult pt. Ghilea? Cum sa sustii un incult si un incompetent, care a stiut sa zica toata viata: "Da, sa traiti!", un yes-man de duzina? Vitcu ar fi castigat primaria din Falticeni din primul tur. Dar marele strateg Stan, impreuna cu jigodia de Grigoriu au avut alta strategie - au crezut ca falticenenii sunt cretini (dupa chipul si asemanarea lor). Si s-au inselat. politica de stanga se face cu somitati, cu oameni de valoare, nu cu mizerii de oameni, cu profesori de sport care nu stiu tabla inmultirii decat pana la 5, care nu stiu nici macar tot alfabetul sau cu niste refulati si frustrati pe care nu i-au acceptat alte formatiuni politice.
4.   Personalitati fara verticalitate trimis de
(17 iun 2008, 17:56:53
I-a placut functia lui vitcu ,i-a placut..., Sa se uite in urma, ca stie el de ce.Pacat , mare pacat !!!
4.1  RE: Personalitati fara verticalitate trimis de
(17 iun 2008, 23:30:01
MI-A PLACUT CAND M-A TRAS-O VITCU ! VREAU SA IL IAU LA MINE IN PARTID ! SA NE MAI INTILNIM LA O CHERMEZA ! STIU EU CA II PLACE SA FUTA TIGANI !
4.2  RE: Personalitati fara verticalitate trimis de
(17 iun 2008, 23:36:25
SUNT LA CONCURENTA CU SIMERIA ! DAR,NE INTELEGEM NOI TIGANII ! CA LA VOTUL DE LA FALTICENI ! SUNTEM UNITI SA NE SCOATEM OMUL ! DACA NE MAI DA SI NISTE BANI,E SIGUR ! DACA NU VOTAM CU CORNIA !
5.   Greata trimis de
(18 iun 2008, 01:01:38
Oameni buni! Vitcu personalitate? Nu mai comparati ****ul cu lopata! Cate cateluse de la ISJ au luat-o sub codita cat a fost el inspector general?
6.   Oameni buni trimis de
(18 iun 2008, 09:45:51
Oameni buni, daca catelusele au ridicat cozile, ce trebuia sa faca el ??? Prost era daca nu actiona...De ce sa nu imbine placutul cu utilul??? Oricum de vina sunt catelele, e clar, ca doar n-o fi fost dragoste adevarata la mijloc...Cate au fost??? Ehe.....!!!!!!!! Cu cat mai multe, cu atat mai bine la o anumita varsta! Putem da si nume, dar...tot catele se cheama...!!!!!!
7.   Lunetista trimis de
(18 iun 2008, 09:48:33
A tras tare saracul...Doar nu era prost sa fuga...
8.   Mizeria politica trimis de
(18 iun 2008, 10:18:29
s-a terminat campania pentru locale,a inceput campania pentru parlamentare ! din pacate,in stilul nostru traditional de aruncat cu noroi ! lasati oamenii in pace,indiferent de partid ! daca aveti curaj spuneti-le personal ce credeti despre ei ! ar fi elegant si mult mai constructiv !
9.   Mizerie politica trimis de
(18 iun 2008, 11:36:23
AVETI PERFECTA DREPTATE! POLITICA LA NOI ESTE IN MARE PARTE O MARE MIZERIE.

NU CRED CA AVEM SANSE, CEL PUTIN DEOCAMDATA, SA FIE ALTFEL...CEI CE SE IMPLICA POLITIC O PATESC RAU DE TOT...SI ASTA DIN CAUZA CELOR CARE ISI BAT JOC, INTR-UN FEL SAU ALTUL, DE BIETUL NOSTRU POPOR....

DACA LE SPUI PERSONAL, AI SFECLIT-O RAU DE TOT...TOTI SUNT RAZBUNATORI SI ISI DAU MANA DOAR CAND INTERESELE LOR SUNT COMUNE, CHIAR DACA CANDVA S-AU "SPURCAT" BINE DE TOT. "RATIUNE DE PARTID " - DE AICI PLEACA SATURATIA SI SCARBA OAMENILOR....
10.   Da, a construit trimis de
(18 iun 2008, 15:48:11
sigur ca da, dl Vitcu a construit din greu - noi ii stim vila din dealul targului.Ca sa nu mai zic de apartamentele copiilor prin cele strainatati.Si prietenul lui GH.POPA "a construit " si inca construieste...il mai ajuta si nevasta-sa de pe "mosia" CAMINUL PINOCHIOO, oare ea mia vinde " aur"de la turci ,mai face excursii in timp ce ar trebui sa fie la serviciu??- dar cu asa prieteni nu trebuie sa-si faca griji- au pus-o director si n-o tin acolo degeaba, , iar celalalt coechiper- COMAN,saracul, a inceput mai tarziu ,dar ii ajunge din urma.... cORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII!!!!!

au angajat intreaga familie pe unde au putut...oameni capabili ce sa zici,

si BULBOACA pe langa ei, si el "construieste "pentru falticeni"

CONSTRUITI OAMENI BUNI CA SA PROSPERE FALTICENIUL!!!!

NU-i asociati cu TOFAN .Cel putin pana acum.

10.1  RE: Da, a construit trimis de
(18 iun 2008, 17:25:38
articolul era despre Vitcu nu despre Gheorghe Popa si sotia sa.din cate stiu eu nu exista relatii prea puternice intre Vitcu si Popa.te-as intreba draga "EU" daca te ridici macar la jumatate din valoarea celor doi Popa? sau cumva urmaresti postul de director al d-nului Popa? ca daca este asa as cam sti pe cei doi natarai care il sapa pe acest om: ION ILISESCU si MARIA TANASE. si cu doamna Popa ce aveti? eu am avut copilul in Caminul Pinochio si toti din acest camin s-au comportat exemplar in frunte cu directoarea.si daca avea de "construit" caminul nu arata asa ,adica la nivel european.si ca sa poti dormi linistit la noapte afla ca s-au batut parintii pe locurile de inscriere in cest camin.rusine sa va fie ca aruncati cu mizerie in fam.Popa,in doi oameni care au facut enorm pentru educatia multor copii din Falticeni. pacat ca te mai numesti om draga EU .RUSINE!!!!!
11.   CA BINE ZICI trimis de
(18 iun 2008, 15:54:51
CA BINE ZICI EULE.

EI NE CONSTRUIESC FALTICENIUL.DACA SE STRADUIAU PUTIN RECONSTRUIAU MUZEULE IRIMESCU CU CELE CATEVA MILIARDE.si APOI O FACEU DIN BANII PUBLICI,CA DOAR NOI AMARATII II PLATIM PENTRU CA NE FURA.

OARE NIMENI NU-L ANCHETEAZA PUTINTEL PE ACEST BULBOACA DE LA CAR?

NU-L SCUTURA PE POPA PENTRU AFACERILE TRECUTE PE COPII?FRUMUSICA AVERE AU FACUT DIN SALARIILE DIN INVATAMANT!!!!!!!!!

DAR PENTRU AFACERILE LUI BULBOACA ,SI NU NUMAI ALE LUI,DE LA BAC????? NU FACE NIMENI SCRIS ACOLO PE SUS? NU LE FACE NIMENI O FOTOGRAFIE IN TIMPUL ACTIUNII?

OAMENI DIN FALTICENI!PARINTI! NU MAI DATI BANI UNOR PROFESORI FARA DEMNITATE CARE SE PRETEAZA LA ASA CEVA! CA SA NU MAI ZIC,SA VA PUNETI COPIII LA TREABA ,SA INVETE ,NU-I INVATATI CORUPTI DE PE BANCILE SCOLII. SUNT TINERI,SUNT FRUMOSI,SUNT CAPABILI- NU-I STRICATI CU MANA VOASTRA!

DATI AFARA MITA DIN SCOLI LA BAC ANUL ASTA!!!!!!!
12.   Erata trimis de
(18 iun 2008, 18:25:32
Ne bucuram ca, la 10 zile dupa eveniment, cineva de la acest ziar si-a adus aminte de sarbatoarea scolii noastre, un moment pentru care profesorii si elevii, oamenii scolii, au muncit enorm ca sa iasa cat de cat bine. N-au contat toti ceilalti oaspeti prezenti, n-au contat momentele desfasurate, a contat numai cine a stat in prezidiu. D-nul director Vitcu a fost un amfitrion de mare clasa, o gazda fermecatoare pentru toti, a facut pe acei fosti si actuali elevi si profesori prezenti aproape sa le dea lacrimile la auzul amintirilor depanate, dar nu l-a chemat si pe Ghilea la prezidiu si asta era cel mai important.

Ghilea s-a plimbat tot timpul pe acolo si inainte si dupa ziua scolii dar putea sa se dea si peste cap, lumea tot nu l-a votat, poate si pentru bascalia de la farsele lui buzdugan, aia cu japita maiastra (cine a auzit de ea si cine a priceput-o).

Domnule Sorin Avram, nu v-am vazut pe acolo, dar nici sa va fi vazut, nu v-as fi recunoscut, asa sunteti de departe d
13.   Continuare la erata trimis de
(18 iun 2008, 18:26:47
...e adevar.
14.   RE: da, a construit trimis de
(18 iun 2008, 18:54:45
Ma gandesc cum sunt altii care, probabil din lipsa de activitate, incep sa descoasa si iar sa descoasa, sa scrie si sa inventeze fel de fel de minciuni despre oameni ai targului nostru. Draga EU, ai constiinta? Si daca ai, ai facut un apel la ea? Daca nu incearca macar acum. Eu am lucrat sub conducerea ambilor directori Popa si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Mai gandeste-te si la Dumnezeu atunci cand faci aceste afirmatii nefondate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei