Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vaca lui Mitică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hai că v-am băgat în ceaţă cu titlul de azi! Dar parcă nu mai mult decât m-au băgat „oamenii de fotbal” (de fapt, oamenii care-şi trag venituri enorme din fotbalul pe care ei îl văd doar ca pe vaca-bună de muls - pe care o deducem ca fiind elementul definitoriu din copilăria lor de la ţară) şi zicerile lor minunate. De vreo câteva zile încoace, conform principiului blaturilor fără frontiere, care le e şi mamă, şi tată, miticii de tot felul, în frunte cu însuşi Mitică, ne plasează pe toate canalele sintagmele care le sunt principii de viaţă: că ăia „se dau la o parte”, că „blaturi s-au făcut în toată lumea şi în toate timpurile”, că „doar n-or fi proşti să nu vrea să scape de Italia şi de Franţa”, şi câte şi mai câte alte gugumănii. Într-o emisiune pe care sunt convins că nu mulţi aţi urmărit-o, duminică pe la prânz, la o televiziune, Ion Crăciunescu a lămurit una din chestiuni, pe înţelesul oricărui prost, presupun că şi pe al lui Mitică: celor care, asemenea oficialilor care ne tot dau praf în ochi cu ce vitejii comit ei, susţin că arbitrul ne-a favorizat de sufletul Naşului care e nu ştiu ce sculă U.E.F.A.. Porumboiu le-a explicat că arbitrii habar n-au de alte nume decât de cele din Comisia de Arbitri.

Şi că nici de ăia nu le pasă, decât dacă greşesc grav, exemplificând cu ăla care nu le-a acordat un penalti clar spaniolilor…deşi preşedintele Comisiei de Arbitri e un spaniol! Mă raliez întru totul lui Crăciunescu şi susţin că norvegianul ăla doar a greşit, slavă Domnului că în favoarea noastră.

Porcăria cea mare constă de fapt în aceea că nenorociţii ăştia care profită porceşte în toate direcţiile de pe urma fotbalului, nu dau, de fapt nici un scuipat pe fotbaliştii care îi parazitează. Va să zică: dacă am făcut egal cu Italia, meritele nu-s ale ăstora care şi-au dat duhul pe teren, s-au umplut de sânge, au ajuns prin spitale, ori n-au dormit nopţi, ci al… Naşului!

De sufletul căruia le-a anulat ăla golul italienilor! Iar azi, după ce-o să-i batem pe olandezi, meritele vor fi tot ale ăluia, plus ale lui Mitică care (cacofonie premeditată!) ştie el cum merge treaba cu blaturile, de când mulgea el vaca aia adevărată la el în sat.

Hai România! 2-0 e bun?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaca lui Mitică.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaca lui Mitică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei