Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Presa franceză: Franţa-Italia, meciul fricii

Marţi, 17 Iunie 2008 (14:16:50)

Presa franceză este speriată înaintea ultimului meci al naţionalei Franţei în grupa C a turneului final al Campionatului European, contra Italiei, decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, informează AFP.
  "Franţa - Italia, meciul fricii", titrează Le Figaro, subliniind că italienii, ca şi francezii, sunt "pe punctul de a naufragia". "Provocarea e imensă în această revanşă angoasantă a finalei Campionatului Mondial, în care Albaştrii sunt mai îmbătrâniţi şi mai puţin inspiraţi", adaugă jurnaliştii francezi.

"Trebuie să credem", scrie cotidianul Le Parisien, care avertizează însă că "pentru Albaştri, va fi o seară mare sau finalul unei epoci". "Echipa Franţei va tremura. Se teme de ea însăşi sau de umbra ei", afirmă ziariştii parizieni, care consideră că "această seară poate fi totuşi favorabilă pentru a mai lungi aventura unei echipe aflate la crepuscul".

"Faceţi un miracol", îi încurajează France-Soir pe jucătorii antrenaţi de Raymond Domenech, făcând în acelaşi timp apel la suporterii din Hexagon "să se roage pentru ei" şi publicând previziunile unui astrolog celebru.

"Începeţi prin a câştiga", scrie L'Equipe, pentru care "totul a mers prost până acum". "La doi ani după finala Campionatului Mondial, Franţa - Italia va permite învingătorului doar să supravieţuiască. Sau nici măcar atât, pentru că e nevoie şi ca România să nu se impună în faţa Olandei", încheie cotidianul sportiv.

Partida Franţa - Italia se joacă în această seară, în grupa C de la Euro-2008, la Zurich, de la ora 21:45, în acelaşi timp cu meciul de la Berna, dintre Olanda şi România. În clasamentul grupei, Olanda ocupă primul loc, cu 6 puncte, România este pe poziţia a doua, cu 2 puncte, în timp ce Franţa şi Italia sunt clasate pe următoarele locuri, cu câte 1 punct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presa franceză: Franţa-Italia, meciul fricii .
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Presa franceză: Franţa-Italia, meciul fricii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei