Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2008 - Anul XIII, nr. 132 (3813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Echipa României a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Franţa

Duminică, 8 Iunie 2008 (20:05:29)

Componenţii reprezentativei României au efectuat, duminică după-amiază, antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Franţa, prima de la Campionatul European, programată, luni, la ora 19.00, pe stadionul Letzingrund, din Zurich, în grupa C a competiţiei, transmite trimisul MEDIAFAX.
  Şedinţa de pregătire a durat aproximativ o oră şi a cuprins, pe lângă mişcările de încălzire, jocuri "cinci contra doi", un meci pe jumătate de teren şi şuturi la poartă.

La "cinci contra doi", într-unul din grupuri a jucat şi selecţionerul Victor Piţurcă, alături de Bănel Nicoliţă, Paul Codrea, Sorin Ghionea, Nicolae Dică, Daniel Niculae şi Mirel Rădoi.

În ultimul sfert de oră al şedinţei de pregătire jucătorii au fost împărţiţi în două echipe de câte 11 şi au jucat un meci pe jumătate de teren.

O echipă a fost formată din Lobonţ - Contra, Goian, Ghionea, Raţ - Fl. Petre, Codrea, Chivu - Dică, M. Niculae, Mutu. În cea de-a doua au evoluat Popa (Stăncioiu) - Săpunaru, Tamaş, Moţi, Şt. Radu - Cociş, Rădoi, Adr. Cristea - Nicoliţă, Marica, D. Niculae.

Prima formaţie ar putea fi cea a titularilor de la meciul cu Franţa, în care ar putea apărea câteva modificări: Tamaş în locul lui Ghionea, Rădoi în locul lui Codrea şi Nicoliţă în locul lui Florentin Petre.

Publicul nu a avut acces la antrenamentul oficial, la care a asistat, însă, fostul internaţional român Gheorghe Craioveanu. "Piţi, pregăteşte-i cum te-am învăţat", i-a spus Craioveanu lui Victor Piţurcă.

Numărul suporterilor români prezenţi la Zurich a crescut considerabil duminică, după ce primii fani au sosit încă de sâmbătă. Aceştia s-au plimbat prin Zurich îmbrăcaţi cu replici ale tricourilor echipei naţionale, au făcut cumpărături, s-au plimbat în zona destinată fanilor, cu o lungime de 3,6 kilometri, şi s-au fotografiat alături de suporteri italieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa României a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Franţa.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa României a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei